Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje zwaargewond door steekvlam

Toegevoegd: 27-07-2008, 17.58 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een woning aan de Keurhove in Middelburg is zondag een meisje zwaargewond door een steekvlam.
 
Het meisje, volgens de politie ongeveer tien jaar oud, liep de brandwonden rond 16.25 uur op. Het kind raakte gewond toen een fles spiritus vlam vatte en explodeerde tijdens een barbecue. Het meisje liep brandwonden op aan gezicht, arm, hals en borst.
 
Twee ambulances en de Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen om haar te helpen. De helikopter landde op een grasveldje bij de Brede School op de hoek van de Marcus de la Palmastraat en de Baljuwlaan. De landing trok veel bekijks.


Het meisje is na ongeveer een uur met de helikopter afgevoerd naar het Martini-ziekenhuis in Groningen. Over haar exacte toestand is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Angelique (14-11-2010 om 18:18)
En toen stond je daar, en hoorde je later dat het een bekende was , (hetmeisje in joggingsbroek en bikini topje ) ikhouvanje kelly!
Fam a de maillie (21-9-2008 om 19:18)
Hoi kelly.hoe is het nu met je.ben je al thuis of lig je nog in ziekenhuis.heb je me kaartje gehad.hoop dat je snel weer de oude bent en weer fijn kan spelen
Hanneke (3-9-2008 om 07:34)
Hoi Carla en Familie hoe gaat het nu met Kelly,mag ze al bijna naar huis,ik heb Wilco pas nog gesproken en toen moest ze nog geopereerd worden,gaat alles al een beetje beter ? groetjes Hanneke en Familie
Esri Blonk (8-8-2008 om 11:55)
Kelly,wij wensen jou beterschap en sterke toe! Het is moeilijk maar je moet volhouden, ik heb gehoord dat je daar in goede handen bent. Heel veel liefs Esri&Dick, je weet wel wie ik ben toch?
Edwin en leentje (5-8-2008 om 15:17)
Lieve carla elias kevin en kelly: wij wensen jullie heel veel sterkte en hopen echt dat alles weer goed komt. Kelly heel veel beterschap meis. Liefs edwin leentje jeremy en jaimy.
Bogers (5-8-2008 om 11:54)
Hoi Kelly en familie van Kel. Hoe is het nu met haar? Ik hoop alweer stukjes beter!
Cookie-instellingen beheren