Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een bui. Overdag regenachtig. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties na inval growshop Middelburg

Toegevoegd: 03-10-2008, 15.14 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft donderdagavond twee personen aangehouden na een inval bij een growshop aan de Varkensmarkt in Middelburg.


Bij de politie was de laatste maanden informatie binnengekomen dat vanuit de growshop gehandeld zou worden in softdrugs. Naar aanleiding van deze informatie is de politie gestart met een onderzoek.

Op het moment van de zoeking gisteravond waren drie personen in de winkel aanwezig. Twee van hen, een 47- jarige Middelburger en een 35-jarige Vlissinger, werden ter plaatse aangehouden.
 
 

De politie nam diverse goederen in beslag, waaronder een hoeveelheid softdrugs van rond de 30 gram. De twee aangehouden mannen zijn inmiddels in verzekering gesteld voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hellstorm (3-10-2008 om 16:34)
30 gram waar hebben we het over, belachelijk en dan de mensen in verzekering stellen en vervolgens alle lampen in de zaak laten branden, politie Middelburg schaam je!!!
Cor van Leeuwen (3-10-2008 om 16:11)
Zo doe maar ruig 30 gr. softdrugs, echt een wereldvangst bij zo'n inval!!!!
Cookie-instellingen beheren