Weerbericht:
Wisselend bewolkt en soms wat lichte (mot)regen. Vanmiddag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Motor gestolen in Vlissingen

Toegevoegd: 05-10-2008, 23.50 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Van Speijkstraat in Vlissingen is vanochtend een motorfiets gestolen.


De motor stond in voornoemde straat geparkeerd onder een beschermhoes. Er was iets defect aan het voertuig, zodat er niet op gereden kon worden. Om 09.30 uur heeft de eigenaar van de motor zijn voertuig nog zien staan, om 10.30 uur was hij weg.

De motor betreft er een van het merk Honda, type SC33 (Fireblade) en hij was voorzien van het kenteken ML-BN-01. De motor was oranje van kleur.
 
De eigenaar heeft aangifte gedaan bij de politie en het voertuig staat inmiddels gesignaleerd in diverse opsporingssystemen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Poppy (7-10-2008 om 12:43)
Ik hoop dat u de motor terugkrijgt, het is erg dat we in zo'n maatschappij leven dat er niets heilig is en men gewoon steelt en rooft waar een ander hard voor gespaart heeft. Ik hoop dat degene keihard onderuit gaat ermee, dat gun ik van harte! Sterkte hoor. Lieve groetjes van Poppy.
Tom (6-10-2008 om 17:11)
Altijd balen dat iemand anders niet met zijn poten van je spullen kan afblijven. Heb hetzelf vorige maand meegemaakt dat ze mijn auto hebben gestolen. Ik wens de eigenaar veel sterkte,want het is erg balen, en hopelijk komt de verzekering je een beetje tegemoet.
Honda fireblade freak (6-10-2008 om 17:03)
Hopelijk voor de eigenaar krijgt hij hem onbeschadigd terug. Ik zal de komende tijd opletten of ik hem ergens zie staan, oranje moet opvallen.
Monique (6-10-2008 om 11:54)
Tis toch van de zote dat je gewoon niks meer kan laten staan zonder dat t gejat word! Hoop voor de gedupeerde dat hij nog wat terug krijgt van de verzekering en dat de dader snel gepakt word! Tip: zet het op het prikbord!
Cookie-instellingen beheren