Weerbericht:
Morgen geleidelijk meer bewolking, later regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 16 km

Diverse inbraken Zeeuws Vlaanderen

Toegevoegd: 07-10-2008, 09.00 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Dit weekeinde is op diverse plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen ingebroken. De totale schade loopt in de duizenden euro's.


Tussen vrijdagmiddag 16.15 uur en maandagochtend 07.00 uur werd er ingebroken in een bedrijfspand aan de Oudestad in Oostburg. Nadat een raam was opengebroken werd een groot geldbedrag weggenomen.

In Terneuzen werd tussen zaterdagochtend 06.15 uur en zondagavond 19.00 uur ingebroken in een woning aan de Geraniumstraat. Er werd computerapparatuur en fotoapparatuur gestolen. Ook worden er sieraden en telefoons gemist. Er zijn geen sporen van braak aangetroffen.

Tussen zaterdagavond 21.00 uur en zondagochtend 10.30 uur werd ook ingebroken in een bedrijfspand aan de Drebbelstraat in Terneuzen. Uit dit pand werden honderden euro's weggenomen. Er is een ruit ingegooid waardoor er diverse glasscherven in lederen stoelen terecht zijn gekomen. Het totale schadebedrag is onbekend.

In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in een gemeenschapscentrum in Heikant. Hier werd een geldbedrag van enkele honderden euro's weggenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henkjan (9-10-2008 om 17:01)
Ik ben het met Frans helemaal eens, en als men zich niet kan legitimeren: mee naar het bureau!
Frans (7-10-2008 om 13:48)
Meer nachtelijke politiecontrole met doorzoeken van voertuigen lijkt mij wel aanbevolen.
Frederick (7-10-2008 om 09:42)
En dan praten we nog niet over de vernielingen aan de axelsestraat,antennes krom, ruitewissers vernield.en aan de kreek een bouwkraan de ramen ingegooid,en wie weet wat nog. kortom, het was voor deze onfatsoenlijke mensen weer een leuk weekend,en hebben geld verdiend zonder te werken!
Cookie-instellingen beheren