Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

'Snelheidsbeperking Koudekerke genegeerd'

Toegevoegd: 07-10-2008, 08.45 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De tijdelijke snelheidsbeperking op de Breeweg in Koudekerke wordt door veel automobilisten genegeerd. Dat meldt de politie Zeeland.
 
Bij de provincie zijn veel klachten binnengekomen van mensen die merken dat op het weggedeelte tussen de Kriekeweg en Middelburg veel harder wordt gereden dan de ter plekke toegestane 30 kilometer per uur.
 
De Breeweg geldt momenteel als omleidingsroute voor fietsers in verband met het afsluiten van de weg tussen Koudekerke en Middelburg. De politie roept weggebruikers op zich aan de geldende snelheidsbeperking te houden. De komende tijd zullen ook controles uitgevoerd gaan worden.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. (9-10-2008 om 14:22)
@ kees: die bericht gaat over het gedrag van automobilisten en niet over het gedrag van de fietsers.
Kees (8-10-2008 om 23:26)
Zeer goed dat er aandacht wordt besteed aan het fietsgedrag rij s'ochtends eens over de walcherseweg naar middelburg net of ze aangereden willen worden dan neem ik liever de binnenwegen
Dennis (8-10-2008 om 18:51)
A, ga aub nog even in de theorieboeken zitten. Op een polderweg mag je max 60km per uur. Polderwegen waar een maximum van 30 geldt, zal ook wel een reden hebben waarom dat zo is. Misschien wonen er mensen, kunnen er kinderen oversteken etc. Gewoon duidelijk lijkt me, aan de snelheid houden!
Fietser (8-10-2008 om 07:43)
Wat A zegt is onjuist......polderwegen, zijn tegenwoordig meestal 60 km/u. nu er veel fietsers over deze weg moeten, vind ik het maar normaal dat er wat minder hard gereden wordt, incl. handhaving. Ook de fietser moet rekening houden, met de auto's, ze rijden nu niet op een vrijliggend fietspad.
J hofman (7-10-2008 om 17:33)
In de molenstraat te westdorpe wordt dit al jaren genegeerd
A (7-10-2008 om 15:51)
Is een doodnormale polderweg waar je normaal 80 zou moeten mogen dus dan is 30 een absurde snelheid. Mits fietsers zich gewoon aan de regels houden en niet met 2 of meer naast elkaar fietsen zie ik geen enkel probleem.
Cookie-instellingen beheren