Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

'Snelheidsbeperking Koudekerke genegeerd'

Toegevoegd: 07-10-2008, 08.45 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De tijdelijke snelheidsbeperking op de Breeweg in Koudekerke wordt door veel automobilisten genegeerd. Dat meldt de politie Zeeland.
 
Bij de provincie zijn veel klachten binnengekomen van mensen die merken dat op het weggedeelte tussen de Kriekeweg en Middelburg veel harder wordt gereden dan de ter plekke toegestane 30 kilometer per uur.
 
De Breeweg geldt momenteel als omleidingsroute voor fietsers in verband met het afsluiten van de weg tussen Koudekerke en Middelburg. De politie roept weggebruikers op zich aan de geldende snelheidsbeperking te houden. De komende tijd zullen ook controles uitgevoerd gaan worden.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Suffie63 (7-10-2008 om 15:24)
Is het dan echt zo moeilijk de kentekens op te schrijven en de, vaak binnen het dorp wonende, bestuurder aan te spreken op zijn/haar gedrag? Daar hoeft geen politie bij aan te pas te komen.
Joop (7-10-2008 om 12:52)
Hoe wil je controles houden als je te weinig mensen hebt die dat kunnen controleren want in heel zeeland rijden ze te hard. Het is een mentaliteit kwestie [eventueel zouden ze de borden iets groter kunnen maken want een bord van 30 km per uur dat valt niet op]
Een ouder (7-10-2008 om 10:56)
Onze dochter fietst er dagelijks langs, het is onvoorstelbaar hoe er wordt gereden. Dat geldt tevens voor de Groeneweg. Politie: geen woorden maar daden treedt a.u.b. snel op voor dat er nog slachtoffers gaan vallen.
Fred (7-10-2008 om 09:01)
Iedereen weet wat het betekent als er andere borden langs de kant van de weg staan. Dit was ook van te voren aangegeven. Dus snap ik niet waarom de politie nog van te voren waarschuwt dat ze gaan controleren...
Cookie-instellingen beheren