Weerbericht:
Overwegend bewolkt. Maandag van het noordwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij motorongeluk Borssele

Toegevoegd: 08-10-2008, 09.51 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
BORSSELE - Bij een ongeluk in Borssele tussen een motor en een bedrijfswagen is woensdagmorgen een 18-jarige motorrijder uit de gemeente Borsele zwaargewond geraakt.
 
Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee weggebruikers rond 08.00 uur op de Zeedijk nabij de EPZ-kerncentrale met elkaar in botsing. De motorrijder kwam ten val en bleef op de grond liggen.


Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen om het slachtoffer te helpen. De motorrijder is met onbekende verwondingen per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.
 
De politie heeft ter plekke technisch onderzoek verricht om de toedracht van het ongeval in kaart te brengen. De Zeedijk was gedurende de afhandeling van het ongeluk over een flinke lengte volledig afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (9-10-2008 om 16:11)
Ik ben die motor rijder. ik lig nu in rotterdam en zit aan de morfine, dokter zegt dat ik volgende week naar huis mag. Heb 3 gebroken ribben, gebroken pols en gebroken rugwervel en een klap long. Voel me wel k*t maar ik ga gewoon door met motor rijden!
Jan en Ria van der Linden (9-10-2008 om 10:32)
Hallo Robert bij deze beterschap gewenst.
MotoRob (8-10-2008 om 17:47)
Arme jongen, ik hoop dat zijn verwondingen meevallen en dat hij er weer snel bovenop is, beterschap.
Cookie-instellingen beheren