Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuiden en zuidoosten zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie controleert weer op fietsroutes

Toegevoegd: 07-10-2008, 22.49 uur
Door: P.Z.C.
KLOETINGE - Met z'n drieën naast elkaar fietsen was er vanochtend niet bij op de Kapelseweg en het Spoorpad tussen Kapelle en Goes.

Agenten op de fiets - bikers - hielden weer controles. Een handjevol scholieren moest eraan geloven en kreeg een bekeuring. Behalve dat sommigen met z'n drieën naast elkaar fietsten, gebeurde er niets.


Het was gewoon een mooie dinsdagochtend, zonder gedoe, zonder vechtpartijtje, zoals afgelopen weken een enkele keer voorkwam. "Omdat ze weten dat we dit vaker doen", sprak één van de bikers hoopvol.
 

De politie controleerde ook op de kruising Buys Ballotstraat-Patijnweg bij Kloetinge en op de kruising Kloetingseweg-Patijnweg bij voormalig restaurant Ockenburgh in Goes. Verschillende fietsers kregen bij Ockenburgh een bekeuring voor door rood licht rijden.

De score van vanochtend was: veertien scholieren zijn beboet voor niet voldoende rechts rijden (met z'n drieën naast elkaar) en zes scholieren voor het negeren van rood licht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Weggebruiker (8-10-2008 om 20:20)
Het zou ook niet voor z'n tijd zijn dat ze controleren op het richting aangeven op de rotonde daar, dat zou een hoop ergenis bij de automobilist voorkomen.
Kees (8-10-2008 om 16:58)
Fietser: onze politie kan niet overal tegelijk zijn zeker niet op die tijd. wees blij met hun als je ziet wat ze de laatste weken allemaal oplossen! pluimpje voor onze pollies
K,automobilist (8-10-2008 om 16:48)
Goede zaak. deden ze dit in zeeuwsvlaanderen ook maar is en dan vooral in de polders rond hoek/sluiskil/phillepine ze rijden hier op wegen van nog geen 6meter breed met 4 of 5 naast elkaar dit levert regelmatig levensgevaarlijke situaties op,spreek je ze er op aan,wordt je uitgemaakt voor rottevis!
Daantje (8-10-2008 om 13:27)
Prima die controle`s maar nu ook nog voor de auto`s die door rood schuren zoals op de kruising Goes-Noord ringbaan en dan met name het verkeer op de ring baan. Groen licht voor fietsers betekent eerst uitkijken of er geen auto of vrachtauto met grote snelheid nog ff door heeeel erg rood doorrijd.
Mimi (8-10-2008 om 12:55)
@Fietser (8-10-2008 om 07:35 uur): 24-uurs controle lijkt me nou ook wel weer een beetje overdreven. Misschien kunt u persoonlijke politiebegeleiding aanvragen als u de weg op gaat?
Pieter (8-10-2008 om 12:44)
's-Gravenpolder bij de stoplichten 's-morgens om 05:15 uur als je oversteekt richting Goes met de fiets bij groen licht kijk dan maar goed uit dat je niet wordt plat gereden, vrachtauto's,personenauto's denderen daar gewoon door rood . Daar valt geld te verdienen, maar ja dat is wel erg vroeg he.
Cookie-instellingen beheren