Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 91 km

Gewelddadige tasjesroof in Middelburg

Toegevoegd: 19-10-2008, 20.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een gewelddadige tasjesroof die vanmiddag plaats vond op de Groenmarkt in Middelburg.


Rond drie uur is een 73-jarige vrouw uit Rotterdam van haar tas beroofd door een tot nog toe onbekende man. De Rotterdamse liep over de Groenmarkt in Middelburg toen zij werd belaagd door een jongen met een grijs trainingsjack aan.

Door de aanval kwam de vrouw ten val en hierdoor schoot haar blauwe boodschappentas met een afbeelding van Mickey Mouse uit haar handen. De jongen, die een capuchon ophad, sprong van zijn fiets, griste de tas weg en verdween weer op zijn fiets.


De vrouw is opgekrabbeld en naar het politiebureau gelopen om daar aangifte te doen van de tasjesroof. De vrouw heeft een wond aan haar hand opgelopen, doordat zij haar val heeft willen breken. Ook heeft zij erg veel last van haar heup.

Bent u getuige geweest van dit misdrijf, of weet u er op de één of andere manier iets van, meld u zich dan bij de politie in Middelburg, of bel met het servicecentrum van de Zeeuwse politie op telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (21-10-2008 om 12:37)
Gisteren document op tv gezien bij de ncrv.Nu dit weer. Op tv heb ik van de honderden die zaten te dealen en gebruiken en te stelen 0 blanken gezien. Toen ik dit stukje begon te lezen dacht ik het zal wel geen nederlander wezen. en inderdaad. zo is het ook altijd bij opsporing verzocht.
Peter (21-10-2008 om 09:10)
Ouwe vrouwen beroven, zo echt stoer. Maar er komt een dag dat je de verkeerde tref. Ik hoop spoedig.
Goes (20-10-2008 om 21:53)
Dan ben je zeker geen vent maar een zielig iemand ga lekker werken voor je centen en laat een oude vrouw met rust lafaard
S. Rodermond (20-10-2008 om 21:06)
Ik hoop maar dat de pijnlijke arm en heup van deze vrouw snel verbeteren. Geestelijke littekens zullen haar wel lang nablijven!! Sterkte gewenst! Ik hoop dat ze dader snel pakken, wat een laffe daad!
San (20-10-2008 om 20:54)
Wat een l*l zeg, echt heel triest zeg!! Geen woorden voor, dan verdien je echt gewoon het laagste van het laagste, hoop dat ze die dader vinden, arm vrouwtje!!
Triest (20-10-2008 om 18:47)
Ik hoop dat ze de dader zullen vinden . en hard wordt aangepakt. Ik vindt dit wel erg laf Bij deze wik ik de mevr sterkete toe wensen.
Cookie-instellingen beheren