Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 38 km

Jongen met vuurwerk opgepakt in Kapelle

Toegevoegd: 11-11-2008, 19.53 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - De politie heeft dinsdagochtend op het Spoorpad in Kapelle een jongen aangehouden die vuurwerk in zijn bezit had.


De politie werd rond 07.50 uur tijdens een controle door een voorbijganger geattendeerd op een groepje jeugd dat vuurwerk afstak. De politie heeft het groepje opgewacht en staande gehouden.

Een van hen, een 14-jarige jongen uit Kapelle, bleek in het bezit te zijn van illegaal vuurwerk. Het illegale vuurwerk, 18 zogeheten Thunder crackers en 9 Spanish crackers, is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boris (11-11-2008 om 20:16)
Ja in de wijk het zand en omstreken zijn ze er ook al druk meebezig het begint elkjaar vroeger dat gesodemieter de hond weet nu al niet waar die het moet zoeken.
Cookie-instellingen beheren