Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Jongen met vuurwerk opgepakt in Kapelle

Toegevoegd: 11-11-2008, 19.53 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - De politie heeft dinsdagochtend op het Spoorpad in Kapelle een jongen aangehouden die vuurwerk in zijn bezit had.


De politie werd rond 07.50 uur tijdens een controle door een voorbijganger geattendeerd op een groepje jeugd dat vuurwerk afstak. De politie heeft het groepje opgewacht en staande gehouden.

Een van hen, een 14-jarige jongen uit Kapelle, bleek in het bezit te zijn van illegaal vuurwerk. Het illegale vuurwerk, 18 zogeheten Thunder crackers en 9 Spanish crackers, is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniempje.. (13-11-2008 om 19:00)
T'Sjonge, laat ze lekker knallen!! Juist gezellig, en trouwens waarom verkopen ze anders al vuurwerk in de winkels. Laat die jongens lekker op straat spelen... Geen gezeur hoor!!
Nel (13-11-2008 om 13:31)
Laat ze genieten is mijn leus.Genoeg regels in NL.En de honden en katten. Wie heeft daar niet het hele jaar last van.Je moet alles niet wegnemen van de jeugd laat ze lekker ondeugend zijn.Maar vuurwerkerjongeren PAS OP straks staat de partij voor dieren met een petitie dat dit nooit meer mag.
JD (13-11-2008 om 10:06)
@Ikke (12-11-2008 om 12:08 uur) we mogen toch zeker zelf wel weten wat we met ons geld doen? en sommige honde gaan nou eenmaal flippen bij een harde knal. Ik kom zelf regelmatig tegen dat een hond zomaar ineens voor mn brommer springt, lekker afgericht, poilitiehond schrikt niet van knallen etc
Marije (13-11-2008 om 09:23)
Sjonge ...vergeet vooral niet dat we zelf ook allemaal jong geweest zijn! Wat is er nu spannnender dan het vervroegd afsteken van vuurwerk? Ik ben het er wel mee eens dat je als ouder niet met je kind naar Belgie moet rijden om illigaal vuurwerk te halen... dat is inderdaad best gevaarlijk spul.
Anoniem (12-11-2008 om 21:31)
Ja, oke.. dat vind ik dan ook wel. ik ben zelf een groot vuurwerk liefhebber maar ik vind dat je vuurwerk niet nu moet afsteken. trouwens ligt het er natuurlijk ook aan hoe oud je ben. want als je als 12 jarige met illegaal vuurwerk loopt,(dit was pas hier bij ons) vind ik dat niet echt goed..
A (12-11-2008 om 19:52)
Wat een gezeur allemaal mensen laat ze gewoon lekker een paar klappers afsteken wat geeft het, en vooral op het spoorpad daar zullen niet veel mensen last van hebben. en ja natuurlijk heb je altijd van die zeiklui die alles horen en zien en die om iedere klapscheet de politie bellen 1 woord TRIEST!
Cookie-instellingen beheren