Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Zwaar verwaarloosde hond gevonden

Toegevoegd: 22-11-2008, 10.15 uur
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Op de Oudekamersedijk in Heinkenszand is vrijdagmorgen een zwaar verwaarloosde hond gevonden.


Het dier, een zwarte bouvier, werd rond 10.30 uur gevonden door een voorbijganger. De staart van de hond was gecoupeerd. De hond was er heel slecht aan toe. De vinder heeft de hond meegenomen naar huis en de Dierenambulance ingeschakeld. 

Het team van de dierenambulance heeft een dierenarts ingeschakeld. Die heeft de hond in laten slapen omdat het dier te verzwakt was. De eigenaar van het dier is niet te achterhalen omdat de hond niet gechipt of getatoeërd was.



Mogelijk hebben omwonenden van de Oudekamersedijk iets gezien of weet iemand wie de eigenaar van de hond is. Zij kunnen zich melden via het servicecentrum van de politie op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (22-11-2008 om 10:31)
Ze moeten hier eens het rechtssysteem aanpassen net zoals in Amerika als het om dieren gaat.Dan laten sommige het misschien eens uit hun hoofd om zo "beestachtig" met dieren om te gaan
Cookie-instellingen beheren