Weerbericht:
Zaterdag perioden met zon en droog, zondag kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke hennepkwekerij in woning Borssele

Toegevoegd: 21-11-2008, 11.29 uur
Door: Roland de Jong
BORSSELE - De politie heeft vorige week donderdag een grote hennepkwekerij ontmanteld in een woning in Borssele. Dat is vrijdag pas bekend gemaakt.


De kwekerij was gevestigd in een pand aan de Korte Zuidweg. Ruim 740 planten, bijna 16.000 stekjes en apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd.

Zeven personen die in de woning aanwezig waren zijn aangehouden. Het gaat om de bewoonster en zes Bulgaren die waren aangesteld als knipper. Dezelfde avond is ook de mannelijke bewoner van het pand aangehouden. De zes Bulgaren, twee mannen en vier vrouwen, zijn dezelfde dag, na uitreiking van een dagvaarding, in vrijheid gesteld.
 
Tegen de bewoners van het pand is proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bauw (22-11-2008 om 10:03)
De coffeeshops moeten ook bevooraad worden en door die domme wetten hier in nederland zoals shop mag verkopen maar niet in kopen daar komt dit door gewoon legaliseren die shops ik ben 10 jaar een gebruiker geweest en ben nu clean maar ik sta nog steeds achter de legalisatie
M,,,, (22-11-2008 om 08:24)
O aub hoor.Net of je dan zo crimineel bent!Het is toch ook raar,shops mogen wel die eigenaren mogen wel belasting betalen over de wiet die ze verkopen.Maar het mag niet verbouwd worden.Begin toch eens normaal te doen.
Lwd (22-11-2008 om 01:01)
Ach, ik vind het maar zonde van de planten ,dat ze die allemaal weg gooien.
Oc (21-11-2008 om 23:29)
Is niet goed te praten natuurlijk, zoiets kun je niet maken! Maar mensen die niet weten wat het is om met weinig rond te komen, voorbeeld: als je als alleenstaande in de wao zit en al op leeftijd bent, 38 jaar hebt gewerkt: 30 euro per week om van te leven...
Han (21-11-2008 om 21:37)
Voor iedereen is het leven duur, maar wees tevreden met wat je hebt en werken is geen schande hoor. En ik weet dat het goed geld verdient ten koste van anderen.
Vlissingse (21-11-2008 om 18:47)
Nou ik kan me hypotheek niet van een krantenwijkje of een "gemiddeld" baantje betalen hoor.En niet iedereen is in de positie om een beter betaalde baan te krijgen of voor te zorgen.Praat het niet goed hoor verder,maar sommige dingen gaan mij wat te kort door de bocht
Cookie-instellingen beheren