Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 66 km

Meisje gewond na mishandeling in Zoutelande

Toegevoegd: 12-01-2009, 08.52 uur
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - In Zoutelande is in de nacht van zaterdag op zondag een meisje mishandeld. Ze moest in het ziekenhuis worden behandeld.


Het meisje, een 14-jarige Middelburgse, was rond 01.00 uur onderweg naar het toilet toen een vriendin van haar tegen iemand aanbotste. Een jongen begon daarop tegen dit meisje te schreeuwen en schelden. De 14-jarige liep daarop naar de jongen toe om te vragen waarom hij zich zo gedroeg.

De jongen werd toen agressief en gooide vanaf een afstandje een glas tegen haar gezicht. Hierdoor liep zij verwondingen op aan haar gezicht. Ze is in het ziekenhuis aan haar verwondingen behandeld. De jongen is na het incident weggelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vriendin meisje (13-1-2009 om 18:34)
Wat een bullshit reacties allemaal.. over de opvoeding enzo.. jullie hebben niks met de opvoeding te maken laat haar moeder het zlelf weten hoe ze haar EIGEN kind opvoed..
Onbekend (13-1-2009 om 18:19)
Toevallig stond ik er ook bij en weet ik dat het meisje niks heeft gegooid en zeker niet dat het haar eigen schuld is ;) want hoe kan iemand nou zomaar een bierglas in iemand haar gezicht gooien 18 jaar nog wel ! sneu hoor ..
Geen ruzie (13-1-2009 om 18:12)
Laten we dit als les zien. . Wees gewoon aardig voor elkaar en help elkaar als het nodig is. Stop ook gewoon met discuseren. Strax wordt er nog online met bier gegooid!!!! De jongen en die meid sterkte met alles en dat jullie strax gewoon weer als vrienden kunnen leven.
R (13-1-2009 om 17:47)
De meeste reacties zijn van ouders die er helemaal niks van weten. ze hebben alleen het verhaal gelezen en een reactie geplaatst. ik vind het zwak om zo over de jongen te oordelen. als je er bij was had je het kunnen zien hoe het meisje te keer ging en wat ze zij en deed. het ging nergens over!!
Pascal (13-1-2009 om 17:15)
Zo ik ben blij dat sommige van jullie me ouders niet zijn
Jojo-ganger (13-1-2009 om 16:58)
Het meisje kwam aangelopen of er niemand stond ze liep er zo door heen. de jongen zei er wat van en het meisje reageerde kwaad. Toen kocht zij een glas bier om over hem heen te gooien, hij was helemaal nat en toen gooide hij terug maar het glas schoot uit zijn handen.
Cookie-instellingen beheren