Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 50 km

Meisje gewond na mishandeling in Zoutelande

Toegevoegd: 12-01-2009, 08.52 uur
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - In Zoutelande is in de nacht van zaterdag op zondag een meisje mishandeld. Ze moest in het ziekenhuis worden behandeld.


Het meisje, een 14-jarige Middelburgse, was rond 01.00 uur onderweg naar het toilet toen een vriendin van haar tegen iemand aanbotste. Een jongen begon daarop tegen dit meisje te schreeuwen en schelden. De 14-jarige liep daarop naar de jongen toe om te vragen waarom hij zich zo gedroeg.

De jongen werd toen agressief en gooide vanaf een afstandje een glas tegen haar gezicht. Hierdoor liep zij verwondingen op aan haar gezicht. Ze is in het ziekenhuis aan haar verwondingen behandeld. De jongen is na het incident weggelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miep (13-1-2009 om 18:59)
Krijgen ze het niet voor elkaar in de disco sturen ze wel een ouder vriendinnetje naar de supermarkt om er toch aan te komen en ergens stiekum buitenshuis te nuttigen. Daar kun je geen wetten voor schrijven.
Miep (13-1-2009 om 18:58)
Er wordt ook geen alcohol aan onder 16 geschonken maar het zijn juist jullie zoete kindertjes die zich in allerlei bochten wringen om er toch aan te komen.
Miep (13-1-2009 om 18:57)
Ik ben nu 44 jaar en ook toen ik jong was gingen we met z´n allen al op 14-jarige leeftijd op stap. Onder andere naar Royal (nu dus Jojo). Belachelijk dit overdreven gedoe van mijn kind mag nog niet op stap en ze mogen er geen alcohol schenken.
Miep (13-1-2009 om 18:55)
Je zal 16 zijn en nog niet eens een avondje op stap mogen...! Geweldige ouders zijn jullie, met ontzettend brave kindertjes.
Moeder (13-1-2009 om 18:49)
Als je niet weet hoe de jongeren onder invloed raken ben je echt niet meer van deze tijd. Vooropgesteld dat ik het er ook niet mee eens ben, wordt er tegenwoordig thuis en op straat "ingedronken" omdat ze het in de horeca niet kunnen kopen en wel in winkels etc. Gevolg van nieuw drankbeleid...?
Vriendin meisje ( vervolg ) (13-1-2009 om 18:36)
Vrijheid voor een kind is beter dan alleen maar aan het lijntje gehouden worden tot je 18e en niet weg mogen..en het meisje was NIET onderinvloed.. wat een onzinnige, verkeerde verhalen komen eruit deze reacties
Cookie-instellingen beheren