Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 53 km

Meisje gewond na mishandeling in Zoutelande

Toegevoegd: 12-01-2009, 08.52 uur
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - In Zoutelande is in de nacht van zaterdag op zondag een meisje mishandeld. Ze moest in het ziekenhuis worden behandeld.


Het meisje, een 14-jarige Middelburgse, was rond 01.00 uur onderweg naar het toilet toen een vriendin van haar tegen iemand aanbotste. Een jongen begon daarop tegen dit meisje te schreeuwen en schelden. De 14-jarige liep daarop naar de jongen toe om te vragen waarom hij zich zo gedroeg.

De jongen werd toen agressief en gooide vanaf een afstandje een glas tegen haar gezicht. Hierdoor liep zij verwondingen op aan haar gezicht. Ze is in het ziekenhuis aan haar verwondingen behandeld. De jongen is na het incident weggelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ed (14-1-2009 om 10:27)
Bijna 9 van de 10 getuigenissen zijn in het nadeel van het meisje. Lijkt mij dus dat beiden schuld hebben . In geval van de jongen niet met de bedoeling haar te verwonden. Bierglazen worden gespoeld en zijn dus glad. Conclusie: of de minimum leeftijd verhogen of geen alcohol neer schenken!
YES (14-1-2009 om 09:58)
Kom naar Jojo, er wordt om de beurt getrakteerd. Naast het uitdelen is ook incasseeringsvermogen aanbevolen.
Ma (13-1-2009 om 22:54)
Behalve de heilige boontjes onder ons, die nooit uitgingen! Zelfs niet toen ze ruimschoots de leeftijd bereikt hadden dat het mocht.....zeg maar de 'nerds' onder ons...!
?? (13-1-2009 om 22:53)
Waar gaat het allemaal over.. het gaat hier over een meisje die glas in haar gezicht heeft gekregen en niet over het feit of ze wel naar jojo mag, hoe haar ouders zijn, wat ze allemaal mag, of wat ze gedronken heeft in jojo..mensen die ERBIJ waren weten wat er GEBEURD is en hoe de situatie was!
Ma (13-1-2009 om 22:52)
Het 14 jarige meisje wordt volgende week 15, toen wij zo oud waren had je nog jeugdsozen, waar vind je die nu nog? denk dat jojo daar wel een beetje mee te vergelijken is vandaag de dag!
Een moeder (13-1-2009 om 22:14)
Miep, ik geef je groot gelyk dat je je kinderen vertrouwen moet geven en ja als je je kinderen op hun 16de niet laat stappen is dat ook zielig of ze doen het stiekem of zodra ze wel mogen gaan ze kompleet uit hun dak
Cookie-instellingen beheren