Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 188 km

Meisje gewond na mishandeling in Zoutelande

Toegevoegd: 12-01-2009, 08.52 uur
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - In Zoutelande is in de nacht van zaterdag op zondag een meisje mishandeld. Ze moest in het ziekenhuis worden behandeld.


Het meisje, een 14-jarige Middelburgse, was rond 01.00 uur onderweg naar het toilet toen een vriendin van haar tegen iemand aanbotste. Een jongen begon daarop tegen dit meisje te schreeuwen en schelden. De 14-jarige liep daarop naar de jongen toe om te vragen waarom hij zich zo gedroeg.

De jongen werd toen agressief en gooide vanaf een afstandje een glas tegen haar gezicht. Hierdoor liep zij verwondingen op aan haar gezicht. Ze is in het ziekenhuis aan haar verwondingen behandeld. De jongen is na het incident weggelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (13-1-2009 om 22:11)
Ik snap de reacties niet. ik ging vroeger altyd stappen in kiekires en neem maar van my aan iedere zaterdag was er wel een vechtparty. de tent is nog steeds niet gesloten. dit by jojo is nu 1 incident en dan zo'n ophef er zal heus wel wat vaker wat gebeuren maar dat bereikt hvzeeland niet
Mezelf (13-1-2009 om 21:48)
Hij is niet met glas gaan gooien voor de duidelijkheid! het schoot uit zijn hand.. maar als dat meisje nou 18 was geweest hadden jullie dan ook zo gezeurt????
Jojo ganger (13-1-2009 om 21:29)
Ik heb het een stukje gezien maar volgens mij gooide dat meisje eerst cola in de jongen zijn gezicht maar ik weet het niet meer zeker
Willemein (13-1-2009 om 21:21)
Heilige ouders zijn er niet was het maar waar. maar die jongen> vanwaar die agressie?! 25 jaar geleden hoorde ik daar nooit van.
Endan? (13-1-2009 om 19:17)
Wat kan jojo er nou aan doen ? er zijn ook tieners die gewoon voordrinken op straat en dergelijke, dat meisje heeft vast connecties gehad bij wie ze de drank heeft gehaald, eigen verantwoording van dat meisje dan toch ?
Miep (13-1-2009 om 19:00)
Geef je kinderen vertrouwen en ze kunnen de verantwoording stapje voor stapje helemaal zelf aan. Succes aan alle heilige boontjes ouders!
Cookie-instellingen beheren