Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (25) zwaargewond bij steekpartij

Toegevoegd: 01-02-2009, 11.44 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de Nieuwstraat in Terneuzen is zondagmorgen een 25-jarige man uit de gemeente Terneuzen neergestoken.

Omstreeks vijf uur ontstond er een vechtpartij tussen twee mannen. De mannen hadden onenigheid en tijdens de vechtpartij werd de 25-jarige man neergestoken. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.


Van de vechtpartij zijn vermoedelijk een tiental mensen getuigen geweest. De politie zou graag in contact komen met deze getuigen om te horen wat er precies is voorgevallen op deze vroege zondagochtend. Getuigen kunnen zich persoonlijk melden op het politiebureau in Terneuzen of bellen met het telefoonummer 0900-8844.

De Nieuwstraat is de gehele morgen afgesloten geweest voor forensisch onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (2-2-2009 om 18:40)
Mensen dit gebeurt niet alleen in terneuzen,helaas is dit onze maatschappij aan het worden en gebeurt dit overal waarom toch altijd vechten/steken/schieten uitgaan doe je voor de gezelligheid laten we het met zn allen dus gewoon gezellig houden!! kun je dit niet? blijf dan lekker thuis
Martin (1-2-2009 om 22:05)
Altijd gezeik over Terneuzen. Maar als er wat gebeurdm en okee das best vaakm is het 99 van de 100 keer in bepaalde milieu's waar de 'normale' burger niet in gemoeid wordt. Dus laat ze elkaar maar afmaken.
Tonny (1-2-2009 om 19:35)
In het filmpje zie ik een moment dat je buiten de prijslijst van politie ook een verkeersbord zie met het opschrift "camera controle " Daar hebben ze op gezien dat er 10 mensen bij stonden die het gezien zouden hebben zeker? Zo te zien hebben die camera's dan ook weinig functie.
Jelle (1-2-2009 om 18:32)
Dit is allemaal erg genoeg, en John, zie bericht steekpartij in Vlissingen.... dus Typisch Terneuzen lijkt me beetje snel geoordeeldt. Een tevreden Terneuzenaar die zijn kinderen ' wel' opvoedt in Terneuzen
.. (1-2-2009 om 18:01)
@Neus, Dat gebeurt echt niet alleen in Terneuzen hoor!!!
Reactie (1-2-2009 om 17:14)
Waarom altijd een mes of een gewoon erbij halen? komop ruzie en vechten ben je jong voor, die tijd kanje niet meer terug keren. Gebruik alleen de vuisten dan en geen messen of wapens. slachtoffer beterschap
Cookie-instellingen beheren