Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw rijdt op parkeerwacht in

Toegevoegd: 07-02-2009, 20.04 uur
Door: Politie Zeeland
VLISSINGEN - Vrijdag rond 16.00 uur kon een 46-jarige Vlissingse medewerker van parkeerbeheer in de Aagje Dekenstraat in zijn woonplaats ternauwernood aan een aanrijding ontkomen.


De man had al twee keer een vrouw, die in haar foutief geparkeerde auto zat te bellen, gevraagd haar auto ergens anders te parkeren. Toen hij na de tweede keer de vrouw wilde bekeuren en daarvoor, staande op straat, aan de voorkant van de auto het kenteken wilde noteren, gaf de vrouw gas en wilde naar de rijbaan sturen.

Omdat de man, op de straat, heel dicht bij de auto stond kon hij ternauwernood, door op het trottoir te springen, een aanrijding voorkomen. De vrouw is weggereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (8-2-2009 om 15:17)
Zal wel allemaal meevallen zal wel weer flink opgeblazen wezen ,en parkeerwachters kunnen behoorlijk irritant wezen zal wel flink overdreven wezen
Niet van schrikken 3 (8-2-2009 om 15:14)
Want het beleid van veel gemeenten is dat de burgerij naar de kloten moet. Parkeerwachters instellen voor 2 min. te laat. Drugs gedogen, en overvallen laten gebeuren om vervolgens drugs voor te kopen. Wanneer breekt er een volksrevolutie uit? Welke burger kan hier nog mee leven?
Niet van schrikken 2 (8-2-2009 om 15:09)
Waar de gemeenten beter in zouden kunnen investeren is het feit dat er vaak overvallen gepleegd worden. Dat manneke had zichzelf verdienstelijk kunnen maken bij tankstation Middelburg, maar daar is dan weer geen geld voor. Gek hé?? Nee, niet gek vind ik, want het beleid is dat:
Niet van schrikken (8-2-2009 om 15:05)
Verkeerd beleid, die parkeerwachters. Ze maken beslist geen reklame voor de stad, om iemand te beboeten die 2 minuten te laat bij z'n auto is. Maar in feite investeerd de gemeente er wel geld in om zulke irritante wachtertjes aan te nemen. Begrijpelijk dat dit weleens spaak loopt.
Matthijs (8-2-2009 om 14:34)
Als je in je auto zit te bellen dan sta je NIET geparkeerd. En in de aagjedekenstr geld geen stopverbod. Pakeerbeheer begrijpt dit niet omdat ze niet op de hoogte zijn v/d verkeersregels en alleen maar weten hoe je mensen moet irriteren en boetes moet schrijven. Ook denken ze dat ze heel wat zijn.
Mariska (8-2-2009 om 14:26)
@ Its me Beetje generailserend om zo'n uitspraak te doen. Dit gaat over een persoon die een misstap begaat, of dat het een man of vrouw is, heeft er toch geen klap mee te maken?
Cookie-instellingen beheren