Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 174 km

Overstekende man geschept in Middelburg

Toegevoegd: 10-02-2009, 18.09 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Langevieleweg in Middelburg is dinsdagochtend een man gewond geraakt tijdens het oversteken.


De man, een 32-jarige Goesenaar, was rond 08.15 uur uit de bus gestapt en wilde voorlangs oversteken naar de andere kant van de weg. Toen hij voor de bus uit kwam werd hij geschept door een personenauto die net bezig was met het inhalen van de bus.

De man vloog over de motorkap en kwam ten val. Hij werd naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Daar bleek dat zijn verwondingen meevielen. De auto, welke werd bestuurd door een 41-jarige vrouw uit Middelburg, raakte beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pim (10-2-2009 om 21:46)
@ Kelly, Beste Kelly ik heb het zien gebeuren, moeten auto's nu achter de bus gaan wachten voor evt. niet uitkijkende overstekers die voor de bus de straat oprennen? Deze mevrouw reed gelukkig niet te hard en zodoende is hij er goed vanaf gekomen. Beetje flauw haar hier te bekritiseren hoor...
Matthijs (10-2-2009 om 21:32)
Het ligt natuurlijk weer gelijk aan te snel rijdende auto's. Niet dus! Het ligt er aan dat mensen niet opletten! zoals in 90% v/d ongevallen. Ligt er een zebrapad? Zo ja dan is de vrouw fout en had moeten opletten en zo nee dan had de man gewoon ff moeten wachten en eerst kijken. Iig beterschap.
................ (10-2-2009 om 21:29)
Ja meneer stapte net uit de bus waar ik in zat en wou graag de bus halen die aan de andere kant van de weg stond. blijkbaar had hij hier meer oog voor dan voor de rest van het verkeer. dus het verwijt naar de bestuurder vind ik dan ook een beetje raar.
A (10-2-2009 om 21:15)
Mensen die uit de bus komen wacht nou gewoon eens tot deze is weg gereden je hebt beter zicht dus minder ongelukken!
Bewoner (10-2-2009 om 20:56)
Je kan ook wachten tot de bus weg rijd ipv er voor over te steken voor zelfde geld had de bus chauffaur de man geschept en inderdaad er wordt dikwijks te hard gereden in de langevieleweg.
The Fire Chief (10-2-2009 om 20:53)
Daarom zitten de deuren van een bus ook aan de rechterkant, en niet aan de linker ;). Beterschap voor de ongelukkige en in het vervolg achter de bus langs oversteken ;)
Cookie-instellingen beheren