Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Weer tasjesroof in Vlissingen

Toegevoegd: 10-02-2009, 23.33 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Het lijkt erop dat Vlissingen te maken heeft met een serieuze tasjesdief. De afgelopen dagen werden al drie keer eerder toegeslagen.


Dinsdagavond werd rond 19.30 uur een 61-jarige Vlissingse in de Badhuisstraat beroofd van haar tas. Net als bij de diefstallen van gisteren fietste ook hier een man haar achterop, rukte de tas van haar schouder en ging er als een speer vandoor.

In de tas zaten persoonlijke papieren en sleutels. Of de zaken met elkaar verband houden is niet duidelijk. Wel is het natuurlijk altijd raadzaam extra alert te zijn op tasjesdieven.
 


Zie ook:
- Tasjesdief actief in Vlissingen (09-02-2009)
- Vrouw beroofd van tas in Vlissingen (08-02-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Claudia (11-2-2009 om 08:51)
Zoon bekeurd op een parkeerplaats (helm niet goed vast. stond stil.. andere zoon bekeurd( 15 min. te laat bij zijn auto was een rekening aan het openen bij de bank) vriend bekeurd(werd de verkeerde richting gewezen en reed aan het begin van de straat terug (1 richting)..hoezo te weinig mensen??!!
MEL (11-2-2009 om 08:17)
Leren we het nu nooit, je tas over je hoofd en vooraan onder je arm en niet aan de straatkant dragen. Dan kunnen ze er niet bij, in iedergeval niet vanaf de weg, dan moeten ze op het trottoir komen rijden en geef ze een flinke duw, daarna geven ze de moed wel op.
Souburger (11-2-2009 om 08:01)
In nederland moet je je veilig voelen,maar ik voel me net als vele niet meer veilig,winkel overvallen,bejaarden overvallen met geweld,tasjes dieven,ik kan nog wel doorgaan,ja ze praten er over in de politiek,maar wat doen ze er nou werkelijk aan,helemaal niks .
Jo (11-2-2009 om 07:59)
Waarom laten ze niet weten om wat voor man het gaat zou ook handig zijn dan kan je daar op letten op straat
Politie? waar (11-2-2009 om 01:14)
900 zaken(sex met kinderen etz gisteren op nieuws geweest) niet opgelost? nee nog niet aan begonnen. geld gebrek te weinig personeel zeggen ze en net als dit, constant overvallen tasjes roven het blijf maar door gaan maar als er ergens een paar plantjes op zolder staan? 4 autos voor de deur
Petra (10-2-2009 om 23:54)
Geen verband? Nou.. tis anders wel precies hetzelfde. Net als bij die overvallen. Ook elke x twee man die je woning binnenstormen. En die politie maar zeggen dat t niet één en dezelfde zijn.. Ik geloof er nix meer van. Hopelijk worden ze allemaal snel gepakt. Voel me nergens meer veilig.
Cookie-instellingen beheren