Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 210 km

15-jarige jongen gewond na aanrijding

Toegevoegd: 04-03-2009, 11.51 uur
Door: Anne Goudzwaard

VLISSINGEN - In Vlissingen is dinsdagavond rond 19.50 uur een 15-jarige Vlissinger gewond geraakt toen hij op een bromfiets reed zonder bromfietscertificaat.

De jongen reed met slechte verlichting, zonder verzekering en een geschorst kenteken door rood licht. Hij is tevens nog maar 15 jaar, dus niet bevoegd om op een bromfiets te rijden.


De scooterrijder kwam op de kruising Nieuwe Vlissingseweg / Sloeweg in aanrijding met een 48-jarige automobilist uit de gemeente Veere.

De jongen moest ter observatie een nacht in het ziekenhuis blijven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Magic7 (4-3-2009 om 12:45)
Geen medelijden met deze jongen. Als je de grenzen op zoek, wordt de kans steeds groter dat dit je overkomt. Laat het een les voor hem en velen anderen zijn.
Iemand (4-3-2009 om 12:31)
Mijn zoon heeft ook eens een ongeluk gehad toen hij zonder rijbewijs reed. 40 uur dienstverlening of 20 dagen hechtenis (beide helft voorwaardelijk) en de schade moet terug betaald worden aan de verzekering. Sinds dien reed hij nooit meer zonder rijbewijs heeft hem nu gehaald
Adri (4-3-2009 om 12:31)
En dan moet je een heer zijn en rustig blijven in zulke situaties. Ik wens de automobilist heel veel succes met het vergoed krijgen van de schade. Laat die stoere bromfietser maar lekker een paar maanden schoffelen, nadat hij geruime tijd heeft moeten werken om het schadebedrag op te hoesten.
Tom (4-3-2009 om 12:19)
Hier heb je het gedonder al! Dit is dus gewoon een teken dat er veel en veel meer moet worden gecontroleerd op brommers. Je zal de automobilist maar wezen en flinke schade hebben. Hopenlijk leert de knaap er van!
Cookie-instellingen beheren