Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Motorrijder omgekomen bij ongeluk Rilland

Toegevoegd: 05-03-2009, 13.09 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
RILLAND - Bij een ernstig ongeluk op de Valckenisseweg in Rilland is donderdagmiddag een motorrijder om het leven gekomen.
 
Het slachtoffer, een 39-jarige man uit de gemeente Reimerswaal, kwam rond 12.55 uur in botsing met een vrachtwagen. De man naderde vanuit Rilland en werd aangereden door een hem op dezelfde weg tegemoet komende vrachtwagen die linksaf sloeg.


De motorrijder kwam ten val en bleef op de grond liggen. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen om de gewonde te helpen. Het slachtoffer werd gereanimeerd maar dit mocht niet baten; het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De trucker, een 39-jarige man uit Kapelle, raakte niet gewond.

De politie doet onderzoek naar de aanrijding.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (5-3-2009 om 16:32)
Zo vroeg in het seizoen al een slachtoffer en het motorseizoen moet eigelijk nog beginnen.Mijn gedachten gaan uit na de nabestaande en na de chauffeur en allen die er bij betrokkenen waren. Heel veel sterkte allemaal.
Vincent (5-3-2009 om 16:30)
veel sterkte aan familie en nabestaande
Motorliefhebber (5-3-2009 om 15:59)
Ben zelf ook fanatieke motorrijdster en als je dit dan weer leest krijg je de rillingen over je lijf. vreselijk voor de nabestaande heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies, ook de vrachtwagenchauffeur veel sterkte dit doet hij er ook niet om.
Bax (5-3-2009 om 15:59)
Op de polderdijk in Veere heeft zich vorig jaar ook een motorrijder uit Kouderkerke zichzelf doodgerden vreselijk, deze dijk is voor hun een circuit! veel sterkte voor de nabestaande
@ (5-3-2009 om 15:44)
Aan: .. Dat ze die motorrijder laten liggen heeft niets met respect te maken, dit is gewoon voor het onderzoek. Vervelend is het zeker voor de familie en nabestaanden. Heel veel sterkte voor de komende tijd!
Jogy (5-3-2009 om 15:08)
Heel veel sterke gewenst komende tijd!!!voor de nabestaande joke isaac en jessie van Gemert
Cookie-instellingen beheren