Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
61

Fietser omgekomen in Sint Annaland

Toegevoegd: 05-03-2009, 17.00 uur
Fietser omgekomen in Sint Annaland
Door: Roland de Jong
SINT ANNALAND - Bij een aanrijding op de Langeweg in Sint Annaland is donderdag een 12-jarige fietser uit de gemeente Tholen om het leven gekomen.

De fietser kwam rond 16.15 uur ter in botsing met een 42-jarige motorrijder uit Roosendaal. De ambulancedienst en de Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen.
 
Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding.
73

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chris (6-3-2009 om 08:13)
Hoe heeft dit nu toch kunnen gebeuren? Er lijkt een apart fietspad te zijn. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
Meelevend (6-3-2009 om 07:15)
Egt vreselijk !!!! hij zit bij mij op school. ken hem wel. precies moet hij het weer wezen. Zo een rustig ventje!! Ik wens de familie en betrokkenen veel sterkte in dit zware verlies
D-Mike (6-3-2009 om 07:14)
Heel veel sterkte aan de nabestaanden.
Inge (6-3-2009 om 00:22)
Vreselijk, k hoorde het op mn werk,k wil de ouders,fam,vrienden,en iedereen voor wie hij dierbaar was veel sterkte toewensen en dat jullie de kracht krijgen dit verlies te mogen dragen in deze zo moeilijke tijd.Ook de motorrijder wens ik veel sterkte toe,en de hulpverleners.
Dirkjan (5-3-2009 om 23:49)
Heel veel sterkte aan de nabestaanden! Waaarom met een racemotor zo hard langs fietsende kinderen scheuren, onderzoek instellen, door roekeloze rijgedrag van motorrijder hem aanklagen voor dood door schuld, ook hier in Zeeuwsvlaanderen rijden motoren vaak loeihard langs fietsers en wandelaars.
Fam. Mol (5-3-2009 om 22:28)
Vreselijk nieuws.....Wij wensen de familie en nabestaanden heel erg veel sterkte met dit enorm grote verlies! Zo jong uit het leven gerukt, zijn daar überhaupt woorden van troost voor te vinden? Onze gedachten gaan uit naar de familie.. Fam. Mol
Cookie-instellingen beheren