Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Voor de achtste keer onder invloed achter stuur

Toegevoegd: 13-03-2009, 07.52 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 24-jarige Vlissinger is vannacht tegen 01.00 uur voor de achtste keer betrapt op rijden onder invloed. Dat meldt de politie.


De man reed in een auto, die niet van hem was, over de Sloeweg in Vlissingen. Surveillerende agenten kwamen hem tegemoet. De auto reed erg langzaam. Omdat de agenten dit vreemd vonden hebben zij hun auto op de rotonde gekeerd en zijn ze de langzame auto achterna gegaan.

Halverwege troffen zij de auto aan in de berm met de alarmlichten aan. De agenten zijn uitgestapt en troffen de 24-jarige in de auto aan. Omdat uiterlijk al te zien was dat de man had gedronken hebben de agenten een blaastest van de man afgenomen.

Hieruit bleek dat hij bijna vijf keer teveel had gedronken. De auto waar de man in reed is in beslag genomen en wordt verbeurd verklaard. De 24-jarige man is aangehouden en heeft op het bureau een verklaring afgelegd. Het rijbewijs van de man was enige tijd geleden al ingevorderd door de politie, dus dat was nu niet meer nodig.

De man is al zeven keer eerder veroordeeld door een rechter voor het rijden onder invloed. De laatste keer dat hij door de politie betrapt werd was begin maart. Deze zaak is nog niet eens voor een rechter geweest.

De politie raadt mensen aan nooit hun auto uit te lenen aan notoire drinkers.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daan (13-3-2009 om 22:40)
Rijbewijs afpakken heeft geen zin want dan rijd hij gewoon zonder. Misschien dat een jaartje zitten deze jonge man kan doen inzien dat wij dit niet tolereren
Petjuh (13-3-2009 om 16:58)
Justice..........
Marijke (13-3-2009 om 16:20)
De eerste jaren niet meer achter het stuur. Verplichte therapie ten aanzien van de alcohol Wanneer meneer clean is en weer wil rijden dan eerst opnieuw zijn rijbewijs halen.
Bax (13-3-2009 om 14:46)
Het getuigt in ieder geval niet van veel zelfcontrole...hopen dat de rechter nu hem meer inzichtig kan maken dat dit niet kan, straks maakt hij slachtoffers
Marion (13-3-2009 om 13:07)
Hoezo hardleers!, een idioot!! zo iemand voor een tijd achter slot en grendel kan hij daar nog eens goed nadenken waar hij mee is geweest er hadden wel dode kunnen vallen
M (13-3-2009 om 12:53)
Deze man zou nooit meer mogen rijden! Wat een ......
Cookie-instellingen beheren