Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Veertig boetes bij verkeerscontrole

Toegevoegd: 17-03-2009, 16.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Bij diverse verkeerscontroles in Terneuzen zijn dinsdagmiddag 40 bekeuringen uitgedeeld.


Tussen 07.15 uur en 09.00 uur werd gecontroleerd op de Axelsestraat en in de Wielingenlaan. Hier werden in het totaal 22 bromfietsen gecontroleerd. Vijf bromfietsers overschreden de maximaal toegestane snelheid en 1 bestuurder reed op een onverzekerde bromfiets en met een geschorst kenteken.

Tussen 10.00 uur en 14.45 uur werden op de Kinderdijk in Axel, het Bolwerk in Sas van Gent, de Rooseveltlaan en de Haarmanweg in Terneuzen automobilisten gecontroleerd op de autogordel. Drieëndertig bestuurders droegen geen gordel en 1 bestuurder belde niet handsfree.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timo (17-3-2009 om 17:57)
Mij hadden ze ook te pakken, moest gelukkig niet op de rollerbank, Agent wilde alleen even een testritje maken en mocht daarna verder naar school rijden.
Tamara (17-3-2009 om 17:18)
Ik wist niet dat er nog zoveel mensen zonder gordel rijden.
Cookie-instellingen beheren