Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen aangehouden voor diefstal

Toegevoegd: 02-04-2009, 11.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
HEINKENSZAND - Afgelopen nacht zijn in de Dorpsstraat in Heinkenszand twee 19-jarige mannen uit de gemeente Borsele aangehouden op verdenking van diefstal van goederen.

Rond 4.30 uur trof de politie in de kofferbak van hun auto gestolen goederen en inbrekerswerktuigen aan.


De verdachten zijn verhoord en ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees Konijn (3-4-2009 om 12:23)
Ik begrijp idd ook niet dat de ouders zich niet afvragen waar hun kinderen zijn, midden in de nacht. 19 Jaar en dan al opgepakt worden voor poging tot inbraak, moeten die niet naar school of werk? Onbegrijpelijk!
Ikke (2-4-2009 om 20:00)
Wat die lui doen op zo'n tijdstip, dingen stelen en als je dat dan vaak genoeg doet dan kan je daar van leven. Maar goed dat ze gepakt zijn, hard optreden tegen zulke lui!
Zoop (2-4-2009 om 19:57)
Net of het vanzelfsprekend is dat iedereen werk heeft in deze crisistijden? Inbrekers zijn er altijd al geweest, dus kan je dat normaal noemen. Wie weet, waren ze door de crisis als starter al in de problemen gekomen en was het bittere noodzaak ?
Marinet (2-4-2009 om 16:56)
Het is toch niet meer normaal om op die tijd in de nacht niet thuis te zijn,om smorgens weer naar je werk te gaan zoals dat hoort,waar leven zulke lui toch van,en hebben die geen ouders,die daar op toezien voor mij onbegrijpelijk.
Cookie-instellingen beheren