Weerbericht:
Zonnig. Zaterdag eerst mist, later geregeld zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Gewonden bij ongeluk Kruiningen

Toegevoegd: 06-04-2009, 11.28 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Bij een aanrijding nabij Yerseke zijn maandagochtend een 33-jarige motorrijder en een 43-jarige fietser gewond geraakt .
 
De motorrijder, een 33-jarige man uit Tilburg, reed vanaf Kapelle over de N289 (Oude Rijksweg) richting de rotonde Yerseke/Kruiningen. Nog voordat hij de rotonde bereikte kwam hij vermoedelijk in de berm terecht waarna hij meerdere malen over de kop sloeg. Hierbij raakte hij een 43-jarige fietsster, eveneens afkomstig uit Tilburg.


De 43-jarige vrouw is met een gebroken arm naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De 33-jarige man is, met nog onbekende verwondingen, per ambulance naar een ziekenhuis in Antwerpen gebracht. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Ook de motor wordt onderzocht.

Aanvankelijk werd ook de Rotterdamse traumahelikopter ter plekke gevraagd, maar deze is uiteindelijk niet meer ingezet.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
SV (6-4-2009 om 20:54)
Het is toch fijn dat er altijd mensen zijn die aan de hand van een foto de snelheid van een voertuig kunnen inschatten zeker als het om een motor gaat. Verder wens ik alle slachtoffers het beste toe ongeacht wiens schuld het is!!!!
Klaas (6-4-2009 om 20:46)
Maurits,deels heb je gelijk, maar: in het verkeer heb je nooit voorang, dat moet je inmmers krijgen. Autorijden of motorrijden, en ook fietsen is niets anders dan anticciperen met andere weggebruikers.
Iemand (6-4-2009 om 18:09)
@Ger, Ik had ook bierblikjes in mijn fietstas vanochtend, maar dat was omdat ik boodschappen gedaan had na het weekend en mijn koelkast wilde bijvullen, niet omdat ik vermoedelijk met bier achter mijn kiezen op mijn fiets reed.Wel fijn dat je geholpen hebt. Beide slachtoffers wens ik sterkte toe.
K (6-4-2009 om 17:28)
Of de motorijder nu dronken was of niet zo aan de schade te zien reed hij niet zachtjes hopelijk komt het goed met de fietser en houdt ze er niks aan over.
Coby (6-4-2009 om 17:07)
Helemaal met Cees eens, eerst de feiten, niet wat wel eens zou kunnen zijn. Heb je niks aan.
Maurits (6-4-2009 om 16:53)
Laten we even duidelijk naar de foto's kijken. Als je goed kijkt staan er haaietanden op de weg. Dit houdt in dat de fietser voorrang moest verlenen aan de motor. Over de verdere oorzaak(en) laat ik me niet uit.
Cookie-instellingen beheren