Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 20 km

Muzikanten zijn instrument kwijt na overtreding

Toegevoegd: 07-05-2009, 15.31 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

MIDDELBURG - Drie straatmuzikanten zijn donderdagmorgen aan de Lange Delft in Middelburg bekeurd omdat ze geen vergunning hadden.


De drie uit Antwerpen afkomstige muzikanten stonden muziek te maken aan de Lange Delft toen ze gesignaleerd werden door de politie. Het ging om een 30-jarige vrouw en twee mannen van 30 en 35 jaar oud. Na controle bleek dat de Belgen geen vergunning hadden om openbaar muziek te maken.

Normaliter wordt voor een dergelijke overtreding een boete opgelegd van 90 euro. De mannen en de vrouw konden dit echter niet betalen, waarna hun instrumenten in beslag genomen zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (8-5-2009 om 03:20)
Mijn muziek is het ook niet....maar ik vindt het wel erg overdreven...
Rene (7-5-2009 om 22:59)
JAMMER criminelen lopen vrij rond en deze mensen die juist voor gezelligheid zorgen worden gestraft straks kan je dochter ook geen blokfuit meer spelen in de stad om iets bij te verdienen. laat ze toch of zorg dat ze een vergunning krijgen. echt te gek voor woorden
Carola (7-5-2009 om 22:59)
Ik heb ze vanmorgen zien spelen, ze maakten vrolijke muziek en hadden veel bekijks. Ik werk in de winkel ertegenover en moet zeggen dat ik 10 keer liever dit hoor, dan dat orgel waarbij je dus je klanten zelf tot achter in de winkel niet meer kunt verstaan.
Oordopje (7-5-2009 om 22:04)
Rust na 5 dagen straatmuzikanten. Elke 15 minuten dezelfde muziek of gejengel. Nee mensen thuis zet je toch ook muziek uit die je niet leuk vind. In een winkel heb je deze keus niet ,in de Lange Delft dagen achtereen staartmuzikanten van Roemenen tot een stampende oe oe neger en draaiorgel.
Gino (7-5-2009 om 21:05)
Waar zouden we toch zonder politie zijn zeg! Laat die gasten toch spelen! Ze maken muziek.!!Overigens ..over het draaiorgel. Daar hoef je niet zo muzikaal voor te zijn...enkel in een strak tempo het wiel draaien..en dat doen ze niet meer zelf tegenwoordig maar gaat met een motortje.
Hans (7-5-2009 om 20:54)
Dit is wel heel grof hoor geef ze een waarschuwingen laat ze lekker doen ,de politie kan beter wat anders doen dan daar werk van te maken maar ja ze geven overal een boete voor tegen wordig ze plukken de gewone maatschappij wel kaal en waar meer en rechtvaardig te plukken valt zie je ze niet
Cookie-instellingen beheren