Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Muzikanten zijn instrument kwijt na overtreding

Toegevoegd: 07-05-2009, 15.31 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

MIDDELBURG - Drie straatmuzikanten zijn donderdagmorgen aan de Lange Delft in Middelburg bekeurd omdat ze geen vergunning hadden.


De drie uit Antwerpen afkomstige muzikanten stonden muziek te maken aan de Lange Delft toen ze gesignaleerd werden door de politie. Het ging om een 30-jarige vrouw en twee mannen van 30 en 35 jaar oud. Na controle bleek dat de Belgen geen vergunning hadden om openbaar muziek te maken.

Normaliter wordt voor een dergelijke overtreding een boete opgelegd van 90 euro. De mannen en de vrouw konden dit echter niet betalen, waarna hun instrumenten in beslag genomen zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arjan (7-5-2009 om 16:56)
Rare reacties. Wees blij dat er een vergunning nodig is om op straat muziek te mogen maken! En wat had de politie anders moeten doen? Zeggen "foei, niet meer doen. Doei"? Dan staan ze 2 minuten later weer te spelen........
Patrick (7-5-2009 om 16:51)
Ik ben vóór de politie, maar dit is idd een nogal flauwe actie.
Crb (7-5-2009 om 16:50)
R....niet mee eens. Anderen moeten ervoor betalen voor een vergunning.....regels zijn regels. En deze mensen weten dat er regels zijn maar doen het gewoon toch, en tja dan loop je het risico gepakt te worden.
Terrasjesman (7-5-2009 om 16:50)
Dit zou de politie veel vaker moeten doen, je word knettergek van die lui, die als het lekker terrasweer is meteen met hun herrie je middag komen verpesten.
Patrick (7-5-2009 om 16:47)
Eindelijk een goed optreden van de politie. de wildgroei aan(vals)spelende straat jengelaars die op iedere hoek staan te bedelen moet maar eens keihard aangepakt worden. Het straat orgel moet gewoon terug komen !! dat is pas gezellig.
Anja (7-5-2009 om 16:36)
Ze hebben wel geld om vanuit Antwerpen naar Middelburg te komenTegenwoordig staat er bij elke winkel bijna een Pool Roemeen ofzo een beetje op een mondharmonica of gitaar te spelenAllemaal beboeten.Vind het prettig
Cookie-instellingen beheren