Weerbericht:
Vandaag bewolkt. Op veel plaatsen droog, plaatselijk motregen
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk op nieuwe weg A58

Toegevoegd: 11-05-2009, 13.38 uur
Door: Laurens Jobse
NIEUW- EN SINT JOOSTLAND - Op het nieuwe weggedeelte van de A58 bij Nieuw en Sint Joosland is vanmorgen rond 10.00 uur een eenzijdig ongeluk gebeurd.


Een 27-jarige automobilist uit Rotterdam reed over die weg. Toen hij werd ingehaald door een andere automobilist vloog er iets onder die auto vandaan. De Rotterdammer week daar voor uit en raakte een rood-wit bebakeningsbord. Hierna kwam zijn auto tegen een aarden geluidswal tot stilstand. De auto was behoorlijk beschadigd en is afgesleept door een takelbedrijf.

De bestuurder zelf heeft geen verwondingen opgelopen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gp (18-5-2009 om 03:05)
Het staat zelfs nog aan gegeven dat de linkerbaan smaller is. maar nog steeds wel een goede breedte heeft. oftewel, alles is netjes volgens de regels gedaan. dus dan is er nog maar 1 factor over waar het aan kan liggen: DE MENS mvg gp
Gp (18-5-2009 om 03:05)
En de bochten zijn met die snelheid gewoon netjes te rijden.dat er mensen over de doorgetrokken lijnen gaan, dat licht aan de mensen zelf. verder zijn de rijbanen de goede breedtes. mvg gp
Gp (18-5-2009 om 03:04)
Die steenslag die er licht moet er in gereden worden door de auto's, hier kunnen ze ook verder niets aan veranderen. dus als je gewoon de max snelheid aanhoudt, dan spettert het grind ook niet weg. verder, die snel heid is er ook voor allebei die bochten. gp
Nickey (12-5-2009 om 19:36)
Ben er vandaag ook over gereden,en niks aan de hand.HOUD je aan de snelheid en haal niet in.en wees slim blijf op de rechterbaan en pas je aan.
Mariëtte (12-5-2009 om 11:28)
Ook ik maak gebruik van die rijbanen, en ik geef je op een briefje dat er nog meer ongelukken gaan gebeuren, rijweg veel te smal, doorgetrokken strepen waar niemand zich aan houdt en bestuurders die in een keer gaan afremmen door de te schrepe bocht, nauw dan kun je op de volgende wachten.
De waal (11-5-2009 om 23:53)
Ik ben vanochtend om 8,20 deze plek ook gepasseerd, en het hagelde van losse steenslag die op en naast het wegdek lag. Gelukkig geen kapotte voorruit , maar dat was een wonder. Daarom kan ik mij heel goed voorstellen,dat er een ongeval heeft plaatsgevonden.
Cookie-instellingen beheren