Weerbericht:
Morgen in de zuidelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer coniferenbrand in Middelburg

Toegevoegd: 12-05-2009, 09.31 uur
Weer coniferenbrand in Middelburg
Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - In de Buitenhove in Middelburg is maandagavond wederom een coniferenhaag in brand gestoken.


De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft de brand in de Buitenhove kunnen beperken tot enkele meters. De afgelopen tijd zijn in Middelburg meerdere heggen in vlammen opgegaan. De golf met brandstichtingen begon half maart.

De politie heeft ook deze zaak in onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janine (19-5-2009 om 01:47)
Huppa, daarnet stond de brandweer voor mijn deur. Hadden ze bij de overburen de coniferen in de hens gestoken. Ik snap niet dat je hier je lol in vind, laat onze bomen met rust. Ze dienen voor zuurstof en niet voor stookhout.
Cor (12-5-2009 om 22:26)
Ja en dan staan nog niet alle branden erop, hier is van het weekend ook een poging gedaan in de Grootmede, maar een buurtbewoner kon het op tijd blussen.....Oppakken die gasten!
Henk (12-5-2009 om 20:54)
Her en daar camera verdekt achter het raam opstellen (spy-cam), aansluiten op recorder, mocht weeer een dergelijke idioot de boel in brand steken: opnamen naar politie sturen. Politie moet meer surveilleren in de avond en lieden met kan benzine etc. arresteren op verdenking brandstichting!
Chris (12-5-2009 om 19:37)
Tot nu toe alleen nog in Middelburg dus kunnen we er vanuit gaan dat het Middelburgse pyromanen zijn? En kunnen we er op wachten totdat er ook in andere dorpen conniferen de hens in gaan? HOPELIJK VAN NIET!!
Rebel for life (12-5-2009 om 17:47)
Fikkie steken deed ik vroeger ook,toen was t grappig,maar als volwassene niet meer.gevaarlijke grappen!!!wat wel erg grappig is hoe deze,waarschijnlijk 1 en dezelfde dader,steeds opnieuw de blauwen een loer draait.ga maar op je fiets rond politie en zorg dat je gezien wordt,dan stopt t !!DOE S WAT
Ron (12-5-2009 om 17:26)
Degene die dit soort dingen doet weet niet half hoe erg hij anderen hiermee dupeert. Hopelijk wordt hij een keer op heterdaad betrapt. Groeten: Ron
Cookie-instellingen beheren