Weerbericht:
Vandaag af en toe zon en tot de avond overwegend droog. Morgen veel regen
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 20 km

Mannen lopen met geweer in Goes

Toegevoegd: 12-05-2009, 09.11 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft maandagavond twee mannen aangehouden nadat omstanders hadden gezien dat zij rondliepen met een geweer.
 
De politie kreeg de melding rond 18.50 uur binnen. De mannen liepen toen in de omgeving van de Teuniswegeling in Goes. De verdachten, 23 en 29 jaar oud en afkomstig uit Goes en de gemeente Borsele, werden uiteindelijk aangehouden op de Theuniswegeling in 's Heer Hendrikskinderen.
 
De mannen waren in het bezit van een paintballgeweer. In hun auto is paintballmunitie en een gaspatroon aangetroffen. De spullen zijn in beslag genomen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Par56 (12-5-2009 om 21:34)
@Crusader: Paintball is een leuke sport/hobby. Maar het is nu eenmaal verboden om met dergelijk materiaal overstraat te gaan. Als het dan toch nodig is, dan in foudraal en verfballetjes en gaspatroon apart van het wapen. Dit gaat ook op voor b.v.b een luchtbuks. Een terechte aanhouding dus!
Lion (12-5-2009 om 19:11)
Tot er bevroren balletjes inzitten,dan is het een ander verhaal crusader
Zoop (12-5-2009 om 17:02)
Zeker weer een opgeblazen melding van iemand die zich verveeld.
Crusader (12-5-2009 om 13:32)
Wouw echt criminelen! wie gaat er nou zwaar bewapend over straat lopen tegenwoordig? dat is toch nergens voor nodig!! knap gezien van die mensen dat het om een gevaarlijk geweer ging met een grote toeter bovenop om verfballetjes in te doen :)
Cookie-instellingen beheren