Weerbericht:
Heldere nacht, in het noorden mist en laaghangende bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man steelt tuinbeelden in Souburg

Toegevoegd: 06-06-2009, 14.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Vrijdagavond rond 23.00 uur is een 34-jarige man uit Oost-Souburg aan het Oranjeplein aangehouden wegens diefstal van tuinbeelden.

De man had de tuinbeelden uit de tuin bij een woning aan de Burgemeester Stemerdinglaan weggenomen. Toen een buurtbewoner, die buiten lawaai hoorde een kijkje ging nemen, ging de beeldendief er vandoor. Deze buurtbewoner, een politieagent die vrij was, zette de achtervolging in en kon de man na een kort sprintje aanhouden op het Oranjeplein.


Samen met een voorbijganger hield de agent de 34-jarige man vast tot hij kon worden overgedragen aan agenten die wel dienst hadden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (6-6-2009 om 17:22)
Zie je wel dat politie en burger goed kan samenwerken! Samen doen we het! Netjes.....
Marga (6-6-2009 om 14:45)
Wat misselijk om tuinbeelden te jatten zeg en wat goed dat de Politieagent hem bij zijn lurven heeft gepakt. Zet hem maar een poosje als tuinbeeld in de tuin van Torentijd daar kan hij in ieder geval niet gejat worden.
J/p (6-6-2009 om 14:43)
Prima actie. moeten de burgers meer doen gewoon kijken en luisteren en actie ondernemen, Bellen kan altijd een burger
Cookie-instellingen beheren