Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen. Morgen later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Groot alarm voor barbecue op balkon

Toegevoegd: 08-06-2009, 09.50 uur
Groot alarm voor barbecue op balkon
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De brandweer is zondagavond groots uitgerukt voor een melding van een binnenbrand in Middelburg.


Rond 17.40 uur kwam er bij de alarmcentrale een melding binnen van een forse rookontwikkeling op een balkon aan het Park de Griffioen. Omdat het niet duidelijk was of er nog personen in de woning aanwezig werden werd de brand opgeschaald naar een middelbrand. De brandweer rukte met twee blusvoertuigen en een ladderwagen uit. Ook een ambulance werd opgeroepen.

Bij aankomst van de brandweer bleek dat de bewoner een barbecue had aangestoken op zijn balkon. Dit zorgde voor de nodige rookontwikkeling. De brandweer heeft ter plaatse nog een controle uitgevoerd maar hoefde verder niet ingezet te worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sorryhoor (8-6-2009 om 10:48)
Ha ha ha ha, zit je daar net lekker achter je braadworstje........ Ja sorry hoor, het is natuurlijk weer niet goed voor de kosten, gemeenschapsgelden etc. maar ik vind dit toch wel een bak.
Olav (8-6-2009 om 10:41)
Dure bbq !