Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Sloop van pindafabriek vanmorgen begonnen

Toegevoegd: 17-06-2009, 15.50 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Laurens Jobse
SINT MAARTENSDIJK - Vanmorgen is de brandweer begonnen met de sloop van het bedrijfsverzamelgebouw in Sint Maartensdijk.


Enkele specialisten werken samen met de brandweer. Het gebouw wordt “afgepeld”, dat wil zeggen dat het gebouw stuk voor stuk wordt gesloopt. Op deze manier kan de brandweer er voor zorgen dat de pinda's worden afgevoerd.

Voor het terrein waar wordt gesloopt de komende dagen, geldt een noodverordening die burgemeester W. Nuis heeft vastgesteld. Het is verboden voor iedereen om zich op te houden in dit gebied die niet aannemelijk kan maken voor een ander doel dan voor een bezoek om in dat gebied aanwezig te zijn. Ook moet u op aanwijzing van de brandweer of de politie uit dit gebied vertrekken. Deze verordening is bekendgemaakt en in werking getreden op 16 juni 2009 om 19.30 uur. Het terrein wordt bewaakt door beveiligingspersoneel. In de omgeving van het terrein zijn verkeersregelaars aanwezig. Zij zorgen ervoor dat ongewenst verkeer van het terrein wordt geweerd.

In de persconferentie eerder vanmiddag gaf burgemeester W. Nuis aan dat er goed contact is met gedupeerden en dat er druk wordt gezocht naar een oplossing voor huisvesting. Volgens de brandweer gaat de sloop nog enkele dagen duren.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Nuis Burgemeester van Tholen (18-6-2009 om 13:45)
De brand is inmiddels onder controle dankzij een voortreffelijke samenwerking tussen brandweer en sloopbedrijf in de afgelopen 24 uur. Zeer veel waardering mijnerzijds voor al het brandweerpersoneel, de politie en de ambtelijke organisatie van de gemeente Tholen.
**** de feijter (18-6-2009 om 10:18)
Respect voor de brandweermannen en vrouwen die sinds zaterdag al paraat zijn!!!!!
Cookie-instellingen beheren