Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Zware botsing bij achtervolging Middelburg

Toegevoegd: 18-06-2009, 09.22 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Tijdens een achtervolging door Middelburg is vannacht een auto op een lantaarnpaal geklapt. De inzittende raakte gewond en werd in ziekenhuis aangehouden.


De man zou rond 02.20 zijn betrapt in de buurt van een coniferenbrand aan de Amnestylaan in Middelburg. De politie wilde de 39-jarige Vlissingse bestuurder controleren, maar die ging er vandoor. Via de Torentrans en de Schroeweg ging de achtervolging richting de wijk Dauwendaele. Op de Roozenburglaan reed de auto met een flinke vaart tegen een geparkeerde auto en een lantaarnpaal. Deze klapte omver. Door de botsing vloog het motorblok van de auto in een tuin.

Aanvankelijk gingen de hulpdiensten uit van een beknelling, maar het slachtoffer hoefde niet uit de auto te worden geknipt. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij onderzocht. De politie heeft de verdachte aangehouden en naar Torentijd gebracht. De man weigerde een blaastest en zodoende werd een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is nog niet bekend. De bestuurder bleek niet in het bezit van een rijbewijs.

Of de man inderdaad iets te maken heeft met de branden is nog niet bekend.
 
Zie ook:
- Weer coniferenbranden Walcheren (18-06-2009)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mascleta (18-6-2009 om 13:55)
Beetje jammer dat er een uur na deze achtervolging alweer een conifeer in de brand stond in Middelburg. Ben bang dat dit niet de dader is, maar dat hij vluchtte omdat hij evt. gedronken had en zonder rijbewijs reed.
René (18-6-2009 om 12:48)
Ongeacht of deze persoon daadwerkelijk betrokken is bij de welke criminele activiteit dan ook, vanwege het feit dat deze de verkeers -en andermans veiligheid ernstig in gevaar heeft gebracht stel ik voor alleen daarom al een flinke straf te geven.
Jan (18-6-2009 om 11:08)
Je zal er maar lopen,en zo een gestoorde komt er aan die op de vlucht is voor de politie,en nog niet fatsoenlijke kan rijden ook ,rijbewijs nooit meer terug geven aan zo een gek.
Auto (18-6-2009 om 10:17)
Nou getuigen van de branden: Wie herkend deze peugeot 205? Als deze persoon er mee te maken heeft, dan zal deze auto ook wel vaker gespot zijn in de buurt van de branden.
Cookie-instellingen beheren