Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Zwaargewonde bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 18-06-2009, 15.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een botsing op de kruising van de Govert Flincklaan met de Bossenburghweg in Vlissingen is vandaag een 25-jarige motorrijder uit Vlissingen zwaargewond geraakt.
 
Het slachtoffer kwam rond 13.00 uur in botsing met een afslaande personenauto, welke werd bestuurd door een 51-jarige Vlissingse. De motorrijder reed over de Bossenburghweg komende vanaf de rotonde, richting de Hercules Segherslaan. Op de kruising kwam hij in botsing met de vrouw, die op de middenas van de weg had staan wachten en net linksaf sloeg.


De motorrijder vloog over de motorkap van de auto en kwam in de berm terecht. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden ingezet om de gewonde te helpen. Uiteindelijk is de motorrijder met ernstig letsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Antwerpen.
 
De inzittende van de auto liep diverse snijwonden op doordat de voorruit van de auto kapot klapte. De vrouw is per amnbulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Haar letsel viel volgens de politie mee. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeluk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (19-6-2009 om 23:17)
Jammer dat sommige mensen zo weinig respect tonen, en al meteen conclusies trekken. Je weet nooit wat je zelf nog mee maakt. Ik wens de slachtoffers heel veel sterkte toe.
T (19-6-2009 om 19:32)
De bestuurster van de auto heeft de motorijder niet eens zien aan komen, Hoe zou dit komen? Wie weet wat de snelheid was van deze motor? Hopelijk wordt dit in de lop der tijd duidelijk, voordat we een oordeel vellen over de één of de ander.
Kaatje (19-6-2009 om 11:25)
Heb het voor mijn ogen zien gebeuren toen ik mijn dochter naar school bracht, verschrikkelijk. Even voor de duidelijkheid, heb de automobiliste gesproken en die heeft het absoluut NIET met opzet gedaan. Ze was er behoorlijk ondersteboven van. Hoop dat het met alle slachtoffers goed komt.
Redcat (19-6-2009 om 09:04)
Als je nooit achter het stuur zit zul je ook nooit geen ongelukken maken, helaas zit een ongeluk in een klein hoekje, sterkte voor de slachtoffers.
Inge (18-6-2009 om 23:48)
Ik wil alle betrokkenen veel sterkte wensen. Zowel de motorrijder als de automobilist(e) en hun familie.
Inge (18-6-2009 om 23:46)
@ "Sterkte": Heb jij het ongeluk zien gebeuren en kon je de gedachten van de betrokken automobilist lezen? Je gaat er al vanuit dat de automobilist expres geen voorrang verleende. Misschien heeft hij/zij de motor gewoon niet gezien. Erg zwak om zulke dingen te roepen zonder je naam erbij te zetten.
Cookie-instellingen beheren