Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto over de kop op A58 bij Waarde

Toegevoegd: 30-06-2009, 22.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
WAARDE - Omstreeks 15.50 uur reden een 56-jarige automobiliste uit Eindhoven en een 21-jarige automobilist uit Dordrecht achter elkaar op de A58, ter hoogte van Waarde.


Omdat een vrachtwagen ging inhalen moest het overige verkeer hard in de remmen. De vrouw uit Eindhoven remde ook, maar de Dordtenaar, die achter haar reed, kon het niet meer aanremmen en reed met zijn auto op de bumper van zijn voorganger. De auto, met daarin de vrouw, vloog twee keer over de kop en kwam tot stilstand op de linkerrijbaan in de richting van Bergen op Zoom.

Wonder boven wonder liep niemand ernstige verwondingen op. De Eindhovense is nog wel naar het ziekenhuis gebracht, maar zij is inmiddels weer naar huis.

De Zeeuwse politie maakt proces-verbaal op tegen de 21-jarige man uit Dordrecht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (1-7-2009 om 06:17)
Deze vrachtwagen had niet mogen gaan inhalen! Deze brengt verkeer in de problemen!! Hard remmen.. Wegens het niet op tijd kunnen afremmen krijgt één autobestuurder een boete. Vrachtwagen mag gewoon doorrijden??? Een andere vrachtwagen word terecht aangehouden omdat hij geen voorrang geeft.
YO (30-6-2009 om 23:23)
Wordt het niet eens tijd dat net als in Belgie er een verbod komt voor het inhalen van de vrachtwagens want die komen maar gewoon naar de linkerbaan zonder te blikken of blozen gooien en dan ook echt gooien ze deze op de linkerbaan. en dan inhalen om 1 km harder te rijden.
Diana (30-6-2009 om 23:15)
Vind het onterecht dat de dortenaar een proces verbaal krijgt, immers altijd halen die vrachtwagens plotseling in. Die rijdt met 80km per uur en de wagens erachter met 120 km per uur, dan heb je een veel langere remweg nodig.
Arno (30-6-2009 om 23:08)
Je kan beter een proces-verbaal tegen die vrachtwagenchauffeur opmaken.
Cookie-instellingen beheren