Weerbericht:
Vannacht mistbanken. In de middag regen, in het zuidoosten onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond in Middelburg

Toegevoegd: 01-07-2009, 08.42 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij een botsing tussen een vrachtwagen en een motor is vanochtend een 31-jarige Middelburger gewond geraakt.  


Het slachtoffer kwam door nog onbekende oorzaak rond 07.55 uur ten val op het viaduct van de Schroeweg over de A58. Aanvankelijk werd ook de traumahelikopter opgeroepen om hulp te verlenen, maar de komst daarvan werd later weer gecancelled.  

De gewonde is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. De motorrijder raakte gewond aan zijn been en pols.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mc_t (1-7-2009 om 20:11)
@ Kees: Volgens mij is het niet de vrachtwagen die op de foto staat die zo is gereden. Een andere vrachtwagen schoof volgens mij op dezelfde manier als jij zegt, voor de motor, en reed later door.
Jpwelle (1-7-2009 om 19:15)
Hoi Hans, gelukkig dat je weer thuis bent. Die gebroken pols geneest wel. groet Jaap
A (1-7-2009 om 16:14)
Op dit punt gaan veel meer ongelukken gebeuren. Bizarre verkeerssituatie daar, gevaarlijk. Als je komende vanaf de schroeweg de A58 op wil richting Goes krijg je te maken met verkeer op naastliggende rotonde die dat ook wil en die komen van schuin achter, hun richtingaanwijzer zie je onmogelijk!
Ikke (1-7-2009 om 14:14)
Dit is niet de rotonde van middelburg maar van de provintie
BBB (1-7-2009 om 12:16)
De infrastruk. van Middelburg is zo ingericht dat ze juist files veroorzaken. Ze maken alles smaller ipv breder. 1 rijbaan om Middelburg in en uit komen op die rotonde bij mortiere. 4 x per uur trein en 2 x per uur Brug open. 4x 3 min+ 2 x 10= 32 min. Goed doordacht allemaal. Complimenten voor Mid.
Jpderidder (1-7-2009 om 12:05)
Boven staande stukje is niet helemaal correct. voor de goede orde, ik ben de betreffende motorrijder mijn verwondingen vallen gelukkig mee. gebroken pols en gekneusde knie. de vorige reactie geeft de situatie wel correct weer.
Cookie-instellingen beheren