Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser ernstig gewond bij botsing

Toegevoegd: 10-08-2009, 19.37 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GOES - Bij een aanrijding op de Oranjeweg in Goes is maandag aan het begin van de avond een man zwaargewond geraakt.


Het slachtoffer werd rond 17.55 uur bij een oversteekplaats aan De Graaffstraat geschept door een naderende automobilist. Het slachtoffer vloog door de lucht en kwam op de weg tot stilstand. De ambulancedienst en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen om hulp te verlenen.

De helikopter kwam uiteindelijk niet ter plekke. De gewonde is met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer had volgens de politie onder meer een ernstige hoofdwond. De politie heeft ter plekke een uitgebreid technisch verkeersonderzoek gedaan. De personalia van de betrokkenen zijn nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (13-8-2009 om 19:14)
Tsja het is niet gezegd dat alle fietsers de borden of verkeersregels kennen. Zodra je hebt leren fietsen mag je namelijk de weg op. Dus je kunt niet iedere fietser kwalijk nemen als hij of zij fouten maakt.
Puinhoop (13-8-2009 om 15:42)
@Zoop, Natuurlijk moet je naar de verkeerds borden kijken, maar de logica ombreekt daar. We zijn net mensen maar ook gewoonte dieren. ;-)
Joop (13-8-2009 om 15:16)
Ik heb op deze plaats ook ooit een fietser aan gereden. niet omdat ik te hard reed maar omdat hij voorang nam. ik zou wensen dat er eens wat aan de verkeers situatie gedaan werd.
Zoop (13-8-2009 om 10:08)
@puinhoop, daarom heb je verkeersborden en regels, dan kan je zien of je voorrang hebt en hoef je het niet te nemen in de veronderstelling dat als je 1 keer voorrang hebt je altijd door mag rijden als een kip zonder kop.
M.S. (11-8-2009 om 16:50)
Auto's rijden hier regelmatig hard, fietsers letten niet altijd niet op. Iedereen geeft vaak zijn/haar ongezouten mening op dit soort sites. Laten we het beter aan experts over om uit te zoeken hoe het in dit geval zit!
Zoop (11-8-2009 om 14:53)
Verbaast me helemaal niets. Regelmatig moet ik flink remmen voor fietsers die hun voorrang demonstratief nemen terwijl ze je al van ver kunnen zien komen en je ze van te voren nog recht in de ogen aankijkt. Toch steken ze dan als blinde konijnen over...
Cookie-instellingen beheren