Weerbericht:
Vannacht veel regen, overdag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Ravage bij ongeval in Biervliet

Toegevoegd: 30-09-2009, 19.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
BIERVLIET - Vanmorgen rond 08.00 uur vond op de N61 ter hoogte van Biervliet een aanrijding plaats waarbij vier auto's betrokken waren.


Een 44-jarige automobilist uit de gemeente Sluis had te laat in de gaten dat voorliggende auto's afremden. De aanrijding veroorzaakte een domino-effect waardoor er vier auto's beschadigd raakten. Eén van de betrokkenen, een 58-jarige automobilist uit de gemeente Sluis, raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Alle vier de voertuigen raakten beschadigd en zijn weggesleept door een takelbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kevin (2-10-2009 om 13:28)
Alweer een ongeval op deze lijken weg gelukkig nu zonder doden. wanneer wordt deze weg nu eindelijk eens aangepast? hoeveel gewonden en doden moeten er vallen, hoeveel gruwlijke beelden moeten de hulpverleners hier nog verwerken,provincie open de ogen en doe iets!!!
S (1-10-2009 om 13:03)
En ook al zouden ze er een vierbaansweg van maken dan zullen er nog ongelukken gebeuren doordat mensen niet opletten zoals in dit geval is gebeurd.
Theo (30-9-2009 om 23:34)
Tja, en nog steeds doen ze moeilijk IN ZIJN GEHEEL(!) deze gevaarlijke rotweg vierbaans te maken. We moeten als achtergestelde Zeeuwsvlamingen Pieter van Vollenhoven maar eens erbij halen.
Cookie-instellingen beheren