Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man slaat dochter met fietsketting

Toegevoegd: 07-10-2009, 14.33 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Een 43-jarige man uit de gemeente Hulst is dinsdagavond in Axel aangehouden voor huiselijk geweld.

De man wordt ervan verdacht, rond 23.15 uur in de woning van zijn ex-vrouw, zijn 18-jarige dochter te hebben geslagen met een fietsketting. Ook zou hij geprobeerd hebben haar te wurgen met de ketting.

Omdat de man regelmatig in de woning van zijn ex-vrouw verblijft, heeft hij een huisverbod gekregen. Dit huisverbod betekent dat hij tien dagen de woning van zijn ex-vrouw niet meer in mag en gedurende die periode ook geen contact mag opnemen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (7-10-2009 om 17:51)
Wordt poging tot moord tegenwoordig niet meer bestraft? Ik lees hier nergens dat dit beest opgesloten zit.
Piet (7-10-2009 om 17:51)
En waarom is deze man niet aangehouden en vastgezet?!?! Een contactverbod....goed zo...dat zal hem leren... NOT!! Gewoon poging tot doodslag / moord ten laste leggen. En inderdaad, wat doet hij nog zo vaak in dat huis?Tegen zulke mensen moeten we de maatschappij beschermen!!!! Wordt wakker!!
Marco (7-10-2009 om 17:40)
Misschien niet met iemand zijn prive leven bemoeien !!! Tis net of alle mannen fout zijn, vrouwen zijn zeker niet beter. Gewoon niet mee bemoeien.
Vader (7-10-2009 om 17:28)
Mankeert die man wat in zijn bovenkamer? Een verbod van tien dagen is te gek voor woorden. Tien jaar opsluiten zou beter zijn.
Michel (7-10-2009 om 17:28)
Belachelijk die vent moeten ze opsluiten en de komende 20 jaar niet meer vrij laten.dan laten eventueel andere gekken het misschien wel uit hun hoofd om geweld te gebruiken tegen familie of anderen personen.de maatschapij wordt steeds gekker lijkt het wel.
Een moeder (7-10-2009 om 17:07)
Wat die man betrefd...iddd die moeten ze zeker gelijk opsluiten ......spoort niet !!!!!!!! Maar wat die moeder net zegt over gescheiden is gescheiden , is onzin , als je gewoon als vrienden gescheiden bent , vind ik het normaal dat de vader gewoon langs mag komen , het zijn ook zijn kids...
Cookie-instellingen beheren