Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man slaat dochter met fietsketting

Toegevoegd: 07-10-2009, 14.33 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Een 43-jarige man uit de gemeente Hulst is dinsdagavond in Axel aangehouden voor huiselijk geweld.

De man wordt ervan verdacht, rond 23.15 uur in de woning van zijn ex-vrouw, zijn 18-jarige dochter te hebben geslagen met een fietsketting. Ook zou hij geprobeerd hebben haar te wurgen met de ketting.

Omdat de man regelmatig in de woning van zijn ex-vrouw verblijft, heeft hij een huisverbod gekregen. Dit huisverbod betekent dat hij tien dagen de woning van zijn ex-vrouw niet meer in mag en gedurende die periode ook geen contact mag opnemen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (7-10-2009 om 15:02)
Ja inderdaad in wat voor maatschappij leven we nog? Man moesten ze gelijk opsluiten, maar snap ook moeder niet. Gescheiden is gescheiden. Wat moet dan die man nog in dat huis verblijven? Die man kwam er bij mij nooit meer in.
Marijke (7-10-2009 om 14:53)
Belachelijk die man moeten ze vast zetten! wat is nou 10 dagen contact verbod? hij heeft zn kind proberen te wurgen! in wat voor maatschapij leven we eigenlijk?
Cookie-instellingen beheren