Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote oefening in Arnemuiden

Toegevoegd: 20-10-2009, 21.20 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Op een bedrijfsterrein aan de Keetweg in Arnemuiden is dinsdagavond een grote brandweeroefening gehouden. Het ging om de jaarlijkse pelotonsoefening van de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg.


De oefening draaide rond een straatrace die werd gehouden bij een hardcorefeest in een grote loods. Binnen ontstond brand. Hierdoor raakten diverse mensen gewond. Enkele dronken bezoekers belandden in het achtergelegen Arnekanaal. Duikers van de brandweer moesten meerdere slachtoffers uit het water halen.

De brandweercollega's moesten de brand blussen en slachtoffers in veiligheid brengen. De ambulancedienst had de handen vol aan het verzorgen van de gewonden, waarvan een deel werd gespeeld door Lotus-slachtoffers.

De oefening was rond 21.15 uur grotendeels ten einde.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren