Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 176 km

Koninklijke Marine houdt oefeningen in gemeente Tholen

Toegevoegd: 05-02-2024, 11.48 uur - Update: 05-02-2024, 17.35 uur
Koninklijke Marine houdt oefeningen in gemeente Tholen
© Foto: Koninklijke Marine
Door: Reinoud Hiemstra

THOLEN - In de maanden februari en maart zullen er in de gemeente Tholen verschillende oefeningen van de Koninklijke Marine plaatsvinden. Dit heeft de gemeente Tholen laten weten.


In de periode van 5 februari tot en met 18 februari en in de periode 26 februari tot en met 1 maart zullen er in de gemeente verschillende oefeningen worden gehouden. Dit in het kader van training voor militairen van een veiligheidsdienst van de Koninklijke Marine.

"Praktisch gezien zal dit inhouden dat er militairen in het kader van maritiem optreden verschillende duikoefeningen zullen uitvoeren. Men zal hierbij het doorgaand verkeer niet hinderen", aldus de gemeente.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren