Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdacht van moord pleegt zelfmoord

Toegevoegd: 13-01-2010, 19.25 uur
Verdacht van moord pleegt zelfmoord
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De 46-jarige Terneuzenaar die wordt verdacht van de moord op zijn echtgenote in augustus 2009 heeft zelfmoord gepleegd. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).


Volgens het OM had de man zijn vrouw in een woning aan de Stijn Streuvelstraat in Terneuzen met een touw gewurgd. Het slachtoffer werd nog gereanimeerd, maar ze overleed later in het ziekenhuis. De verdachte zou morgen voor de rechter komen, maar de verdachte heeft op 2 januari zelfmoord gepleegd in gevangenis Torentijd in Middelburg.

De officier van justitie zal volgens het OM tijdens de zitting van morgen niet-ontvankelijkheid vragen omdat de verdachte natuurlijk niet verder vervolgd kan worden.

Zie ook:
- 22/08/2009: Politieonderzoek naar doodslag


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwsmeisje (14-1-2010 om 10:31)
Volgens mij kan een gevangenis aan zoiets niet meer doen dan ze nu al doen. Als je zoiets wilt, is er altijd iets te vinden wat daarbij kan helpen. Heel veel sterkte voor de familie en wie er verder mee te maken heeft gehad.
Ikke (14-1-2010 om 09:08)
Gebrekkige bewaking, moet toch niet kunnen, maar het bespaart wel belastinggeld
Hc4lzld (14-1-2010 om 08:43)
De kans om zelfmoord te plegen wordt je in de gevangenis zoveel mogelijk afgenomen..... maar waar een wil is is een weg en het is lang zo moeilijk nog niet je krijgt kansen genoeg
Torentijd (14-1-2010 om 08:37)
Inderdaad, bij torentijd hebben ze GEEN 24 uurs bewaking. Wat een gedetineerde 's nachts doet, kan niet worden gezien. Jezelf ophangen met je lakens van het bed is en blijft altijd een mogelijke drijging.
Corientje (14-1-2010 om 08:15)
Kan er geen medelijden mee hebben. Iemand die zo eff zijn vrouw vermoord kan maar beter niet meer op straat lopen.
Inge (14-1-2010 om 00:38)
Een beetje vreemd dat iemand in het huis van bewaring zelfmoord kan plegen. Beetje jammer ook dat hij zo zijn straf ontloopt.
Cookie-instellingen beheren