Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 58 km

Gewelddadige beroving in Vlissingen

Toegevoegd: 12-02-2010, 20.56 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Hellingbaan in Vlissingen is vannacht een man het slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving. Het slachtoffer werd gedwongen geld te pinnen bij een automaat.


Na een bezoek aan een horecagelegenheid liep de 20-jarige man tussen 01.30 uur en 01.40 uur vanaf het Bellamypark in Vlissingen naar de Hellingbaan. Daar werd hij aangesproken door twee jonge mannen.

Een van hen sloeg zijn arm rond de nek van de 20-jarige en hield hem zo in de greep. Vervolgens voelde de 20-jarige iets scherps in zijn rug. De mannen, 16 tot 20 jaar oud, gingen daarna met de 20-jarige naar een pinautomaat bij de Aagje Dekenstraat/Badhuisstraat waar zij pinden met de pas van 20-jarige.

De twee namen ook de mobiele telefoon van de 20-jarige mee. In de Badhuisstraat werd de 20-jarige tegen zijn hoofd geslagen en verdwenen de overvallers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (13-2-2010 om 23:20)
Ik lees alleen reacties als keihard aanpakken, zwaardere straffen, ouders aanspreken etc etc. Welke partij kiest u ? Toch maar weer een sociaal beleid (tja eigenbelang) of kiezen we deze keer voor de samenleving ? Ook gestemd op de grootste partij in Vlissingen? Dan nu niet zeuren.
R (13-2-2010 om 14:53)
Politie wil wel. Maar de zwaarste criminelen in nederland zijn zielepoten. Met deze mensen moet altijd een verantwoord gesprek gevoerd worden. discussiegroepjes etc. Niks verdo..... gewoon de botte bijl.
Harry (13-2-2010 om 14:31)
@Francois dat je nu vaker dit berichten leest komt niet omdat het vaker gebeurd, maar doordat de vorige burgemeester VERBOOD over zulke voorvallen te berichten, PZC is al meerdere malen gewaarschuwd, gelukkig voert deze burgemeester een ander bewind. nu nog zwaardere straffen!!! weg met dat tuig
Zoop (13-2-2010 om 12:41)
Volgens mij is zeeuws vlaanderen niet de enige plek waar de huizenprijzen gaan kelderen..
Michel (13-2-2010 om 11:59)
Niet alleen vlissingen maar de hele wereld verkankerd en alle grote leiders kijken er naar maar doen niks, die denken meer aan belasting verhogen en aan het mileu beter roeien we die kladlopers uit, dan hebben we in ieder geval 1 probleem opgelost
Smartoog (13-2-2010 om 11:08)
Die telefoon is zo te traceren, onze overheid moet geld willen steken in het aanpakken vd "kleine" criminaliteit.. maar jammer genoeg heeft dit geen prioriteit! succes daar mensen, binnenkort gemeenteraadsverkiezingen!! ik zou me maar eens goed gaan orienteren.
Cookie-instellingen beheren