Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 97 km

Overval AH Oostburg: Twee arrestaties, politie toont foto's 3e verdachte

Toegevoegd: 23-01-2024, 12.07 uur
De politie is nog op zoek naar deze verdachte.
De politie is nog op zoek naar deze verdachte.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De politie heeft twee verdachten aangehouden voor de overval op de Albert Heijn in Oostburg, begin december. Een derde overvaller wordt nog gezocht. De politie heeft vandaag foto's van hem gepubliceerd.


Op 3 december drongen twee overvallers de supermarkt aan de Torenweidelaan binnen. Eén van de daders bedreigde een medewerker achter de servicebalie met een vuurwapen. De andere dader bleef op de uitkijk staan. De twee namen een geldbedrag mee. Na de overval gingen de daders er vermoedelijk vandoor gegaan in een gele Renault  Kangoo.

De recherche heeft het vermoeden dat bij de overval drie personen zijn betrokken. "Twee mannen uit Polen (21 en 31 jaar) zijn inmiddels aangehouden in België. Een derde man zoeken we nog. Deze man heeft een blanke huidskleur en een gespierd uiterlijk. Tijdens de overval droeg hij een muts van het merk Adidas. In zijn hals had hij een opvallend grote tatoeage en om zijn linkerpols droeg hij een groot horloge", zo vertelt de politie.

Tips zijn bij de politie welkom via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (24-1-2024 om 09:25)
met je klappertjes pistool de AH overvallen, wat triest; alsof daar ook maar enigzins grote bedragen te halen zijn aangezien alle betalingen steeds meer digitaal gaan.... Beetje kleingeld misschien, nou nou!
Dan Kersten (23-1-2024 om 21:34)
Kees, Ad en Witte....allemaal gelijk! Grenzen dicht en direct terug sturen. Eerst onze eigen Nederlanders en zeker de jonge Nederlanders. We hebben al genoeg buitenlands tuig in ons Nederland !!
Kees (23-1-2024 om 17:35)
Het word steeds meer toegelaten...steeds meer binnen steeds meer trammelant. Hoe moeilijk is het om ze terug te sturen het kost handen vol geld en tijd.
Ad Jonkers (23-1-2024 om 15:32)
Voortaan meteen foto's verspreiden. Want die privacy geldt zeker niet voor dit tuig van de richel. En na de straf direct het land uitzetten en nooit meer binnen laten!
Witte (23-1-2024 om 12:31)
Op de zelfde manier straffen als in Polen !
Cookie-instellingen beheren