Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 178 km

Derde arrestatie in zaak overval juwelier Goes

Toegevoegd: 16-12-2023, 11.00 uur
De daders gingen er destijds vandoor met horloges.
De daders gingen er destijds vandoor met horloges.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft zaterdagochtend een derde arrestatie verricht voor de gewapende overval die deze zomer plaatsvond op een juwelier in het stadscentrum van Goes.


Op woensdag 2 augustus gingen kort voor 10.00 uur twee in het zwart geklede daders een juwelierszaak aan de Lange Kerkstraat binnen. Eén van de overvallers had een mes bij zich, maar er raakte niemand gewond. In de winkel werd een vitrine vernield. Vervolgens werden horloges meegenomen. De daders reden na de overval weg op een scooter.

Begin oktober meldde de politie de arrestatiue van een 22-jarige man uit Goes en een 23-jarige man uit Den Haag als verdachten in de zaak. De Goesenaar zat toen echter al een poos vast. Hij werd op 3 augustus ingerekend. De man uit Den Haag werd op 27 aangehouden.

Vanochtend werd rond 08.30 uur een derde arrestatie verricht. Het gaat volgens de politie om een 28-jarige man uit Goes De andere twee verdachten zitten overigens ook nog altijd vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren